Annonce
Ugeavisen Haderslev

Akutbilens Venner fik pengegave fra Lions

Forleden kunne Jens Andersen fra Lions Club Vojens overrække en pengegave på 15.600 kroner til Anders Kjær fra Akutbilens Venner i Sommersted. Privatfoto
De 15.600 kroner skal bruges til en speciel skærm til en speciel skærm til akuthjælperbilen i Sommersted.
Annonce

Sommersted: I efteråret donerede Lions Club i Vojens en pengegave på 15.600 kroner til Akutbilens Venner, og forleden blev den overrakt.

Det skete i forbindelse med Sommersted Frivillige Brandværns 75-års jubilæum, hvor Jens Andersen fra Lions overrakte gaven til Anders Kjær fra Akutbilens Venner. Pengene er overskuddet fra det store pinsemorgenbord på Tørning Mølle, som Lions hvert år arrangerer.

Pengene skal bruges til en speciel skærm til akuthjælperbilen i Sommersted. Skærmen bevirker, at de frivillige akuthjælpere får besked direkte fra alarmcentralen om, hvad de skal køre til, og der er desuden en særlig GPS-funktion, som også bliver styret styres fra alarmcentralen. Skærmen har længe været et ønske hos de frivillige akuthjælpere.

Torsdag den 19. marts besøger Lions Club i Vojens torsdag den 19. marts, hvor medlemmerne vil kunne se akutbilen og høre mere om akuthjælpernes opgaver og om, hvad de bliver kaldt ud til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce