Annonce
Ugeavisen Haderslev

Alternative behandlere i Haderslev trodser corona: -Hvilke ti mennesker vil du helst være sammen med?

Forleden var nogle af de behandlere, der deltager i mini-messen samlet i Frk. Helsekost. Her ses fra venstre Leah Smith, som laver håndlavede wellnessprodukter, åndedrætsterapeut Bo Petersen, Anette Nicolaisen, healer og englehvisker, Bjarne Georg Hansen, tarotmester og healer, Sykreati, håndlæser og healer, Ina Engholm, hypnose og NLP og Kjeld Taulbjerg, massør. Hanne Pedersen, i midten, er daglig bestyrer af Frk. Helsekost og tovholder for messen. Foto: Dorthe Rasmussen
Årets alternative messe i Haderslev er aflyst på grund af covid-19, men den dumme virus skal ikke få lov at ødelægge det hele. Derfor inviterer Frk. Helsekost i Nørregade til en mini-helsemesse med ti behandlere søndag den 22. november
Annonce

HADERSLEV: Efterårets store helsemesse i Haderslev er i år skrumpet til en mini-messe på grund af covid-19.

Mini-messen finder sted søndag den 22. november hos Frk. Helsekost på Haderslevs grønne hjørne i Nørregade og byder på ti stande med alternative behandlere.

Flere af behandlerne har som speciale at se ind i fremtiden og give os nogle svar ved hjælp af englekort, clairvoyance og hjælp fra de højere magter.

- Hvornår forsvinder corona?

- Det kan jeg desværre ikke hjælpe med, siger healer og englehvisker Anette Nicolaisen fra Himmellyset og ryster afvæbnede på hænderne, da journalisten stiller det efterhånden berømte spørgsmål til et pressemøde i Frk. Helsekost.

De andre behandlere har heller ingen beskeder fået, men de mener allesammen, at der er én grund til, at vi skal have corona i samfundet lige nu?

Den vestlige verden er gået amok i overforbrug, og folk har for travlt.

- Corona er til for, at vi skal mærke os selv og hvor vores grænser går, siger åndedrætsterapeut Bo Petersen.

Mange føler sig  triste over de begrænsninger, virussen sætter for vores normale liv med venner og familie.

For tarotmester Bjarne Georg Hansen fra Hammelev handler det også om, at vi skal overvinde den angst, vi har for at være i os selv.


Corona har tvunget os allesammen til at tænke: Hvad er det for ti mennesker, jeg har lyst til at være sammen med. Der kommer en anden nærvær.


Nu er vi  nemlig tvunget til at være mere i vores eget selskab.

Og hvor dårligt er det egentligt, at vi nu med god samvittighed kan sige nej tak til samvær med mennesker, der stjæler af vores energi, spørger Bjarne.

- Corona har tvunget os  allesammen til at tænke: Hvad er det for ti mennesker, jeg har lyst til at være sammen med. Der kommer en anden nærvær. Så det kan også være positivt at spørge sig selv om det, mener Sykreti, som blandt andet er håndlæser og bor i Marstrup.

Annonce

Stor åbenhed i Haderslev

Det er frk. Helsekosts daglige leder, Hanne Pedersen, som fik idéen til at lave en mini-helsemesset, da hun erfarede, at den store helsemesse - der i fjor blev afholdt i værestedet "Et rart sted at være" -  ikke blev til noget i år på grund af covid-19.

- Det er inspiration fra helsemessen, at vi arrangerer en mini-helsemesse her i huset. Vi kan jo se, at der er en interesse og åbenhed, og vi er helt overvældende over den modtagelse, vi har fået her hos Frk. Helsekost, fortæller Hanne Pedersen.

På det grønne hjørne - Nørregade 28/Jomfrustien 2 er der udover helsekostbutik også en Nada-café, og snart bliver der mulighed for flere behandlinger.

- Vi udvider og har overtaget lokalerne Jomfrustien 4.  Vi vil bruge rummet til klinikker for holistiske behandlere. På mini-messen vil her være fire stande og en massør. I alt bliver der ti stande, fortæller Hanne Pedersen.

Helsemessen

Mini-messen er åben søndag den 22. november fra klokken 11 til 16. Der er gratis adgang, ligesom også Frk. Helsekost holder søndagsåben.

Udover behandlere fra Haderslev Wellnesshus vil der også deltage gæstebehandlere fra Haderslev og omegn.

På messen vil man blandt andet kunne afprøve: clairvoyance, healing, hypnose, håndlæsning, kærlighedskort, nordlysmassage, tankefeltterapi, tarotkort og åndedrætsterapi. Desuden har det lokale Haderslev firma Smith& Køster, der laver wellnessprodukter, også en stand til messen

Prøvebehandlinger kan bookes forud ved Frk. Helsekost.

Corona har tvunget os til at spørge os selv: Hvem er de ti mennesker i verden, jeg helst vil være sammen med? Mini-messens behandlere håber selvfølgelig også, at nogle vil være sammen med dem søndag den 22.  november. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce