Annonce
Ugeavisen Haderslev

Anette har kun gode kort på hånden

Bliv guidet af englene. Anette Nicolaisen sidder med sine englekort ved indgangen til Haderslev Wellnesshus. Hvis man har lyst til at trække flere kort, så foregår den videre samtale i enrum. Foto: Dorthe Rasmussen
I foyeren hos Haderslev Wellnessshus sidder Anette Nicolaisen fra Himmellyset med sine englekort. Her kan man trække ét kort og måske blive lidt klogere på sig selv.
Annonce

HADERSLEV: Englekort har altid et positivt budskab, og de er her for at give en positiv vejledning i livet.

Kortene kan give dig klarhed om formålene i dit liv.

Sådan forklarer Anette Nicolaisen fra Himmellyset de kort, som hun har på bordet foran sig i foyeren i Haderslev Wellnesshus.

- Er man nysgerrig, kan man prøve at trække et enkelt kort for en 50'er. Men de dybere samtaler taler vi i et andet rum, fortæller Anette, som er clairvoyant og healer.

Jeg er nysgerrig efter at prøve, så jeg trækker et kort. På kortet står der "potentiale", og der er et billede af en blond pige, der kigger ind i en lys-kugle med en engel i.

Det er ikke et tilfældigt kort, jeg har trukket, fortæller Anette.

Hun forklarer, hvad kortet betyder, og jeg føler mig da lidt ramt - men på den gode måde.

- Det er englene, der guider dig. Englekort er ikke så hårde som tarok-kort. Englene giver dig kun gode beskeder. Men selvfølgelig er der også noget dybde i det, forklarer Anette.

Har man mod på at vide mere, så har Anette forskellige sessioner, hvor der bliver arbejdet mere i dybden.

- Jeg har blandt andet soul healing, hvor man fjerner gammel karma, der blokerer. Nogle gange laver man nogle aftaler med sig selv, der ikke er hensigtsmæssige. For eksempel, hvis ens kærlighedsliv ikke fungerer, så kan det være fordi, at man i et tidligere liv har aftalt med én, at man skal være sammen for altid, fortæller Anette.

Hun formidler også kontakt til afdøde og rejser tilbage til tidligere liv.

- Det er en let hypnose, hvor man bliver ført tilbage til, hvem man var i tidligere liv. Det giver en forståelse af mønstre eller oplevelser i livet nu, der ikke helt giver mening, forklarer Anette.

For hende er der ikke noget mystisk i, at sjælen vandrer.

Vi er på godt og ondt et resultat af, hvad vi har oplevet.

Men vi er aldrig alene.

- Vi er allesammen født med en guide - en skytsengel, som følger os, siger Anette.

Hun tror, at meget af de ting, der sker i vores liv, er forudbestemt

. De valg, vi træffer i livet, er ikke altid så tilfældige, som vi går og tror.

- Men vi har altid muligheder, for vi er jo født med vores frie vilje, konstatere hun.

Det er tre år siden, at hun efter mange år som hjemmegående husmor valgte at forfølge drømmen om at blive selvstændig med Himmellyset, som hun indtil nu har drevet fra Rønnede ved Næstved, hvor hun stadig bor.

Hun vil være i Haderslev Wellness flere gange om ugen og efter aftale.

I skolernes efterårsferie tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 11 til 13 vil hun holde oplæg og workshop om æteriske olier fra doTerra. Her kan forældre og andre interesserede høre mere om, hvordan de forskellige olier virker på børn, for eksempel hvis de har vokseværk eller har svært ved at sove.

- Børnene ved selv, hvor de skal bruge olierne. De er så intuitive, konstaterer Anette.

- Det er ikke tilfældigt, hvilket kort man trækker. Alle kort har et budskab, som man kan bruge til noget. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce