Annonce
Ugeavisen Haderslev

Anna Mette går nye veje: Fra modetøj til helsekost

Anna Mette trives hos Frk. Helsekost, hvor hun har været at finde bag disken nogle dage om ugen siden lukningen af Thrane. - Jeg var da rigtig ked af det, da Thrane lukkede, men jeg kom heldigvis hurtigt videre, konstaterer hun med et stort smil. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce

HADERSLEV: Frk. Helsekost i Nørregade har fået et nyt ansigt bag disken.

Det er den 44-årige Anna Mette Steffensen, som er rykket til Haderslevs grønne hjørne efter lukningen af Thrane, hvor hun nåede at arbejde i tre år.

Tidligere har hun været i Skoringen gennem ti år, men hun besluttede sig for blive vikar, da hendes børn var små, da det var svært at få enderne derhjemme til at nå med et fuldtidsjob.

- Udover Thrane har jeg også været vikar hos Miss Poppins, da den var der. Det passede mig fint, at jeg kunne være fleksibel på den måde, da jeg havde små børn på det tidspunkt, fortæller Anna Mette, som har 15 timer om ugen hos Frk. Helsekost.

Derudover har hun gennem nogle år også været vikar hos Schmüser Sko.

Der er igen blevet mere tid, for nu er hendes mindste Mads syv år.

Derudover har Anna Mette pigerne Kamilla på 15 og Louise på 13 år.

Hun er gift med Kent Steffensen, som har sit eget firma med leasing af biler, og familien er bosiddende i Starup.

I sin fritid er Anna Mette aktiv hos Opstrammeren på Bygnaf, hvor hun har været frivillig som instruktør gennem 13 år.

Hun træner hver tirsdag to hold i henholdsvis mave-balle-lår og puls og styrke.

For tre år siden blev Anna Mette uddannet som zoneterapeut, og hun har også en lille praksis, Klinik Solkær, derhjemme ved siden af butiksjobbet.

- Jeg har altid interesseret mig for det alternative og synes, at det er spændende, hvordan man med få midler kan hjælpe folk til at få det bedre, siger Anna Mette.

Hun føler sig godt klædt på til at rådgive om de mange forskellige helse-produkterne hos Frk. Helsekost.


Man kan jo sagtens sælge en bluse og sige, at den ser pæn ud. Men her skal man lige vide nogle ting.

Anna Mette Steffensen


- Jeg ved en del om økologi og homøopati. Selvfølgelig er der stadig meget, man skal sætte sig ind i. Men det er spændende, synes Anna Mette.

Der er stadig lidt sommerfugle i maven.

- Man kan jo sagtens sælge en bluse og sige, at den ser pæn ud. Men her skal man lige vide nogle ting. Der er mange tilgange/veje til at opnå det, man gerne vil, konstaterer Anna Mette.

Der er for eksempel mange forskellige produkter til ondt i halsen, og hvad er så det bedste?

Mange af de erfaringer, som Anna Mette selv har gjort sig, bruger hun også til at rådgive andre.


Med hensyn til tøj, så har jeg taget en kold tyrker


- Folk kommer ind med mange forskellige symptomer, og jeg synes, at det er spændende at finde noget til dem, og de kommer tilbage og fortæller, at det er har virket, fortæller Anna Mette.

Hun er glad for at være kommet videre med noget, der interesserer hende.

- Det her er jo dybere, og noget jeg altid har dyrket selv. Med hensyn til tøj, så har jeg taget en kold tyrker, hvis man kan sige det sådan. ..Ha, ha. Jeg løber heller ikke tør for tøj foreløbig. Jeg har så meget derhjemme i skabet, slutter Anna Mette Steffensen.

Anna Mette har tidligere solgt tøj og sko. Nu gælder det helsekost og velvære-behandlingermed spa-fisk. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce