Annonce
Ugeavisen Haderslev

Anne skal være ny lokalredaktør i Haderslev

Anne Lind Støhs tiltræder 1. november som ny lokalredaktør på Jysk Fynske Mediers redaktion i Haderslev. Hun kommer med erfaring fra flere ledende roller på Politikens Lokalaviser. Privatfoto
43-årige Anne Lind Støhs bliver ny lokalredaktør i Haderslev. Hun kommer med en god portion ledelseserfaring i bagagen.

Haderslev: Det er en redaktør med flere års ledererfaring, som 1. november tiltræder som ny lokalredaktør for Jysk Fynske Medier i Haderslev.

43-årige Anne Lind Støhs har fra 2013 til 2018 været ansat hos Politikens Lokalaviser, hvor hun har haft flere ledende roller. Hun begyndte som lokalredaktør på Lokalavisen Kolding, hvorefter hun blev områderedaktør for hele Trekantområdet og siden journalistisk chefredaktør og ledende digital redaktør for alle koncernens lokalaviser.

Som lokalredaktør i Haderslev kommer hun til at stå i spidsen for JydskeVestkystens Haderslevudgave, Ugeavisen Haderslev samt Ugeavisen MidtSyd.

Annonce

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang med de mange spændende opgaver, der ligger forude. Og så ser jeg ikke mindst meget frem til at lære byen bedre at kende, siger Anne Lind Støhs.

- Og så glæder jeg mig naturligvis også til at møde redaktionen, fortsætter hun.

Holdkaptajn i Stafet for Livet

En af de første opgaver, som Anne Lind Støhs vil tage fat på som ny lokalredaktør, er sammen med redaktionen at blive endnu klogere på, hvad der giver læserne værdi, og hvordan journalistikken kan blive endnu mere relevant for den enkelte læser.


Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang med de mange spændende opgaver, der ligger forude. Og så ser jeg ikke mindst meget frem til at lære byen bedre at kende.

Anne Lind Støhs, kommende lokalredaktør i Haderslev


Privat bor Anne Lind Støhs i Kolding sammen med sin mand Rune, som er selvstændig tømrer. Sammen har de to piger på otte og fire år.

Fritiden nyder hun blandt andet at bruge ombord på en gammel træbåd, som hendes bedstefar byggede tilbage i 1960´erne. Og så har Anne i flere år været holdkaptajn for et hold til Stafet for Livet i Kolding.

Anne Lind Støhs afløser nuværende lokalredaktør Lars Fahrendorff, der har ønsket at blive skrivende journalist på Riberedaktionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce