Annonce
Ugeavisen Haderslev

BETA - Fællesskab, fællesspisning, og fordybelse

Romerbrevet
Annonce

Haderslev: Savner du at møde nye mennesker i et åbent fællesskab, hvor der er plads til at tale om tro? Så er BETA aftner i Gl. Haderslev Sognehus måske noget for dig. Den anden torsdag hver måned inviteres alle til BETA-aftner med fællesspisning og bibelstudier til i Gl. Haderslev Kirkes Sognehus, Storegade 93, kl. 18-21. Næste gang er 8. oktober.

Alle aftner følger samme forløb: Kl. 18 mødes de der har tid og lejlighed til aftensmad. Kl. 19 er der oplæg ved præst Erik Holmgaard over en bibeltekst. Herefter er der samtale om teksten og kaffe i mindre grupper. Aftenen slutter med en andagt og i kirken.

BETA står for Bibel – Erfaring – Tro – Aften. I hver sæson dykker man ned i et nyt område af bibelen - denne sæson Romerbrevet. Selvom en sæson går fra august til juni er gruppen en dynamisk størrelse, så man kan sagtens springe ind midt i forløbet. Har du lyst til at høre mere så kontakt Erik Holmgaard tlf. 2290 2205 / erho@km.dk. Eller læs det fulde program for BETA-aftnerne på Gl. Haderslevs hjemmeside www.glha.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Annonce