Annonce
Ugeavisen Haderslev

Bingo: HFK går nye veje for at tjene penge til klubkassen

Fra venstre Hella Gehrt  og Villy Riisgaard er blandt de garvede bingo-frivillige, der vil hjælpe HFK med at arrangere bingo. Der skal skaffes midler til den slukne klubkasse, men samtidig så håber projektleder Henrik Lorentzen til højre, at bingospillet kan blive en hyggestund, som hele familien kan samles om i centret en lørdag eftermiddag. Foto: Dorthe Rasmussen
HFK vil arrangere familie-bingo for at dække noget af det underskud, klubben har måttet indkassere på grund af aflyste arrangementer og færre solgte pølser og fadbamser på stadion siden corona-krisens start.

HADERSLEV:  Kasserne med spilleplader er klar, og det er opråberen også.

Der er linet op til bingospil omkring bordene i Fuglsang Loungen i Haderslev Idrætscenter.

Haderslev Fodboldklub (HFK )står bag den nye aktivitet, der skal skaffe penge til  den slukne klubkasse.

Annonce

- Vi kalder det bingo med byens bedste udsigt, fortæller projektleder Henrik Lorentzen fra HFK.

Han håber, at bingo-arrangementerne kan blive en hyggelig aktivitet, som hele familien kan samles om en lørdag eftermiddag.

- Vi starter op lørdag den 31. oktober, og der vil fremover være bingospil hver anden lørdag fra klokken 14 til 17. Dørene åbnes klokken 12, fortæller Hella Gehrt, som er blandt de frivillige, der hjælper HFK med at arrangere bingospil.

Har mistet mange indtægter

Henrik Lorentzen glæder sig over, at erfarne bingo-kræfter fra klubben er trådt til med hjælp, for der har virkelig været krisestemning på grund af covid-19 restriktionerne.

- Vi har jo hverken kunnet tjene penge på bierfest eller Haderslev Cup i år. Det er jo ved de arrangementer, vi plejer at hente vores penge til børn-og ungdomsarbejdet.  Så var der nogle medlemmer, der foreslog bingo - ja, hvorfor ikke? Vi har  jo de frivillige, gode lokaliteter,  hvor vi kan holde afstand, og et stort underskud, vi skal have dækket, konstaterer Henrik Lorentzen.

Han vurderer, at det er omkring en halv million kroner, som HFK har mistet, siden lukningen af Danmark i marts.


Vi har jo de frivillige, gode lokaliteter, hvor vi kan holde afstand, og et stort underskud, vi skal have dækket

Henrik Lorentzen, projektleder HFK


Heller ikke til SønderjyskE's hjemmekampe er der brug for så mange frivillige, for der er ikke så mange tilskuere, der skal have pølser og fadbamser.

Ved bingo-arrangementerne er der med de nuværende afstandskrav plads til 220 gæster hver gang.

Med det store fodboldnetværk, der er i HFK,  håber klubben at kunne melde "fuldt hus" til bingo hver gang.

Blandt bingo-værterne er opråber Villy Risgaard, der har været frivillig i HFK i 27 år.

Han har blandt andet erfaring som opråber fra Plejecentret Humletoften, så han har sagt "Gamle Ole" flere gange end de fleste.

Til  bingospillet kan man vinde både sponsorpræmier og pengepræmier.

Villy Riisgaard kan tælle til 90, og det er godt nok for HFK's projektleder Henrik Lorentzen. Bingo-tallene trækker en computer, og de bliver også vist på skærmene i loungen, så alle kan følge med. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce