Annonce
Ugeavisen Haderslev

Blikfang i Bredgade: Julelysshow i vinduerne  hos Home

De blinkende lys stjæler opmærksomheden i krydset Storegade/Bredgade. Privatofoto
Home er flyttet til det andet hjørne af Storegade/Bredgade. Det fejres med et spændende lysshow, hvor forbipasserende kan få lyset til at skifte farve ved at sende en sms. De blinkende julelys stjæler opmærksomheden, når man holder for rødt i krydset Storegade/Bredgade. Privatfoto Privatfoto
Annonce

HADERSLEV: På grund af corona har Home Haderslev-Vojens ikke kunne invitere til  reception  i de nye lokaler i Storegade 30.

Som en lille erstatning har ejendomsmæglerne besluttet, at de vil give byens borgere noget at kigge på, så man har været ude og indkøbe masser af julelys til vinduerne ud mod Bredgade. Jakob Nørgaard Nielsen salgschef og ejendomsmægler, fortæller:

- Mange har jo været ramt af coronaens konsekvenser arbejdsmæssigt eller socialt, og så var det en mulighed for os for at skrue lidt op for hyggen og de velkendte og trygge rammer, som julen giver, ved at hygge lidt med lysene.


Vi har efter at være flyttet i de nye lokaler konstateret, at mange stopper og ser vores udstilling af huse. Det er absolut kun blevet endnu flere, der stopper nu og ser lyset

Jakob Nørgaard Nielsen, Home Haderslev-Vojens


Når han og de andre medarbejdere hos Home ser dagplejemødre, børnehavegrupper og andre stå udenfor og   glædes over lysene og musikken,  så synes de, at det har været hver en krone værd.

- Vi har efter at være flyttet i de nye lokaler konstateret, at mange stopper og ser vores udstilling af huse. Det er absolut kun blevet endnu flere, der stopper nu og ser lyset, siger Jakob Nørgaard Nielsen.

De mange forbipasserende virker også til, at de synes, det er meget sjovt, at de aktivt kan ændre lyset ved at sende en gratis sms.

- Vi ser også tydeligt lysene indefra, så vi glædes hver gang, lysene skifter. Hver gang, de skifter, ved vi nogen har været i gang, og de snart får en lille julehilsen tilbage, fortæller ejendomsmægleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce