Annonce
Ugeavisen Haderslev

Brogager Sparekasse indgår nyt sponsorat med speedwayklubber

Både den professionelle afdeling i Sønderjylland Elite Speedway og talentudviklingen i Vojens Speedway Klub får gavn af et nyt sponsorat fra Broager Sparekasse. Foto: PR

Vojens: Speedwaylivet i Vojens får et økonomisk løft, hvor både den professionelle afdeling i Sønderjylland Elite Speedway og talentudviklingen i Vojens Speedway Klub får gavn af et nyt sponsorat fra Broager Sparekasse.

- Vi blev taget godt imod, da vi åbnede vores filial i Vojens i august 2019. Helt fra starten har det været vores klare hensigt at give opbakning til lokale aktiviteter, kulturliv og sport. Vi ser det som en helhedsbetragtning, hvor vi skal gøre hinanden stærkere i lokalsamfundet gennem nærvær og tillid, siger Morten Vestergaard, underdirektør i Broager Sparekasse.

Jacob Olsen fra Speed1way lægger da heller ikke skjul på betydningen af det nye sponsorat, der giver et kærkomment økonomisk løft i en periode, hvor de sportslige aktiviteter er hæmmet af coronarestriktioner.

Annonce

- Jeg ser netop mange sammenfald, mellem de værdier vi har i Sønderjylland Elite Speedway og Vojens Speedway Klub. Nok vil vi gerne levere hæsblæsende underholdning, men på langt sigt handler det om at skabe vækst og netværk til gavn for hele Sønderjylland, siger Jacob Olsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce