Annonce
Ugeavisen Haderslev

Bunke smidt ved Loppegården: Hvis det ikke var skrammel, så blev det til det

Det var denne bunke, der blev smidt ved Loppegården i lørdags. Lige under de skilte, der afslører at gården er videoovervåget. Privatfoto
Lørdag skete det igen. Der blev smidt en bunke skrammel ved Loppegården i Vojens.
Annonce

Vojens: Måske startede den bunke med genbrugsting, som lørdag formiddag blev smidt ved Vennekredsen på Loppegården på Tingvejen, med at være noget, som Vennekredsen kunne sælge videre.

- Men det blev da til skrammel med den måde, som det blev smidt på, siger Jens Peter Rasmussen, der er formand for Vennekredsen og tilføjer, at det kun var et par styrthjelme, der overlevede at blive smidt af på den måde.

Der var blandt andet tallerkner gemt i stakken - og hver og en gik i stykker.

Hos Vennekredsen sker det af og til, at der bliver smidt ting ved Loppegården udenfor - også selvom der er videoovervågning på stedet.

- Det er heldigvis ved at være et stykke tid siden, at vi har været udsat for det, siger Jens Peter Rasmussen, der ikke lægger skjul på, at det er irriterende, når der bliver afleveret ting ved Loppegården, som burde have været afleveret lidt længere henne ad Tingvejen - på genbrugspladsen.

Vennekredsen betaler gebyr, når de afleverer ting på genbrugspladsen. Gebyret betales af Vennekredsens overskud - penge der skulle have været brugt på at forsøde tilværelsen for beboerne på Bregnbjerglunden.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce