Annonce
Ugeavisen Haderslev

Burger Shack er ude: Nu forhandler udlejer med de store

Palle Seide og hans håndværkere er nu næsten færdig med at renovere den tidligere McDonalds bygning ved dammen. Til restauranten bliver der også lavet drive-in i to spor, ligesom udlejer vil etablere flere parkeringspladser i samarbejde med Q8-tanken overfor. Foto: Dorthe Rasmussen
Palle Seide er i dialog med flere store kæder om overtagelsen af lejemålet ved dammen.
Annonce

HADERSLEV: Udlejer Palle Seide stod med håret i postkassen, da det i sidste uge blev offentliggjort, at Burger Shack kæden var blevet overtaget af restaurationskoncernen DiningSix.

De nye ejere meldte ud, at de ikke ville åbne nye Burger Shack restauranter foreløbig.

I Haderslev stod en overrasket Palle Seide med en næsten færdigrenoveret bygning  - det tidligere McDonalds ved Omkørselsvejen, som Burger Shack skulle have overtaget den 1. april.

Palle Seide har en lejekontrakt med Burger Shacks tidligere ejer, Qasem Ziar, og han er indstillet på en forhandling, der skal begrænse tabet for begge parter.

- Jeg har fået en del henvendelser på bygningen efter avisens omtale og arbejder med forskellige muligheder. Vi prøver at minimere tabet så meget så muligt og har faktisk en ganske fin dialog med Burger Shacks gamle ejer.  Vi søger dialogen og vil prøve at hjælpe hinanden så godt vi kan for at finde en løsning og minimere tabet, fortæller Palle Seide.

Endnu er det uafklaret, hvad bygningen  så skal bruges til, men Palle Seide er sikker på, at der nok skal dukke en ny lejer op inden så længe.

- Vi arbejder på flere forskellige ting. Der er nogle af de helt store kæder, der har vist interesse, og der er også nogle mindre med to-tre spisesteder i forvejen, fortæller Palle Seide.

Annonce

Mange gode forslag

På avisen Facebook-side er der kommet over 300 kommentarer fra læsere med forslag til spisesteder, som de mener, at Haderslev mangler.

Mange ønsker sig  en Flammen eller en Bones restaurant.

Andre savner en Sunset i byen -  og så er der også dem, der spørger, hvorfor brødrene bag Fratelli  i Nørregade -  Labi og Armend Mehmeti - ikke slår til, når de nu så gerne vil åbne en restaurant ved dammen.

Avisen har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Labi Mehemti til dette spørgsmål inden redaktionens slutning.Jeg siger ikke mere, før jeg har en underskrift

Palle Seide, udlejerPalle Seide har  dog allerede været i dialog med brødrene, og de er ikke umiddelbart interesserede, fortæller han.

- De har noget andet, der har førsteprioritet, konstaterer udlejeren.

Han satser på en afklaring om, hvem der rykker ind i bygningen engang i slutningen af næste uge.

- Vi kan stadig godt nå at have bygningen klar til indflytning den 1. april. Men uanset hvem der rykker ind, så bliver det først med åbning fra engang i sommer,  da der først skal bestilles køkken og inventar, siger Palle Seide.

Så det kan sagtnes være en  Bones, Flammen eller Sunset, der kommer?

- Jeg siger ikke mere, før jeg har en underskrift, slutter udlejeren.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce