Annonce
Ugeavisen Haderslev

Byggeriet er et nyt "gammelt" byggefirma

Til venstre Kaj Bundgaard, til højre Torben Larsen, der sammen ejer byggefirmaet Byggeriet.dk, som har til huse på Gammel Stadsvej 5 i Jegerup.Sammenlægningen af de to's byggefirmaer markeres med en reception førstkommende fredag eftermiddag.

To store håndværksfirmaer i Nustrup og Jegerup slår sig sammen i et firma.

Annonce

På fredag fra kl. 13 til 17 er kunder og forretningsforbindelser inviteret til reception i byggefirmaet Byggeriet.dk, som har til huse på Gammel Stadsvej5 i Jegerup.

Det er en markering af sammenlægning af to håndværksfirmaer: Kaj Bundgaard, som for 18 år siden oprettede sit tømrer- og snedkerfirma på privatadressen i Nustrup, og Torben Larsen, som siden 2005 har ejet og drevet Henning Kroghs Entreprenør- og Byggeforretning på Gammel stadsvej 5 i Jegerup, der også bliver adressen for det nye fælles firma med cirka 25 medarbejdere.

Firmaet Byggeriet.dk tilbyder at udføre alle slags byggeopgaver inden for jord beton, kloak, entreprenør, støbning, murer, snedker- og tømrerarbejde.

– Ingen opgave er for lille og ingen for stor, som de to indehavere konstaterer og nævner montering af en skyggeliste som en af de mindre opgaver, mens Torben Larsen på Lolland har bygget en stald med plads til 800 køer. Det var et projekt til 20 millioner kroner, og et tilsvarende beløb blev der bygget for, da hans medarbejdere opførte et tre-længet væksthus på Vejrø., ligesom firmaet har løst opgaver på Samsø.

Men ellers regner de to indehavere primært med at løse opgaver inden for en radius af 50 kilometer.

– Vi har heldigvis mange gode stamkunder, som påskønner, at vi gerne giver et godt råd med på vejen, når en opgave skal løses, og det sker altid med kvalitet for øje, konstaterer de to kompagnoner.
At de har fundet sammen i en fusion skyldes lidt af en tilfældighed.

Begyndte med lån
af maskiner og mandskab

For otte - ni år siden begyndte de låne maskiner og mandskab hos hinanden. Og det udviklede sig. De blev enige om at lægge firmaerne sammen, for så var de to til at drøfte løsninger og træffe beslutninger. Med andre ord opstod der en mulighed for at sparre.

Og placeringen i Jegerup var de heller ikke i tvivl om.

Kaj Bundgaard, der hidtil drev sit firma fra hjemadressen i Nustrup, nyder følelsen af at have fri, når han sætter sig ind i sin bil for at køre hjem, mens Torben Larsen aldrig har boet ved sit firma.

Han har ellers opholdt sig der i mange timer. For han startede allerede som 11-årig med at sætte skiver på tagskruer. Siden blev han fejedreng, og i 2000 påbegyndtes et generationsskiftet, som var gennemført fem år senere. i dag har Torben Larsen været i firmaet i 27 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce