Annonce
Ugeavisen Haderslev

Carlo charmer sig ind hos kunder og medarbejdere

Carlo er en cavapoo, som bor hjemme hos indehaver af Bakke Biler, Flemming O. Aagaard og hans familie. De fleste dage er Carlo med i bilhuset. Foto: Stine Hygum
Hvis man skal kigge på ny Suzuki hos Bakke Biler, så kan man være så heldig, at man kommer til at møde Carlo, der er flyttet ind hos indehaver Flemming O. Aagaard og familien.

Haderslev: Det kan være svært ikke at smelte en lille bitte smule, når man hilser på Carlo. Eller hilser er måske så meget sagt. For da Ugeavisen er forbi Bakke Biler på Hirsevej, så var det lige midt i Carlos middagslur. Derfor måtte der en godbid og lidt overtalelse til, da der skulle tages billeder.

Søvnen skal passes, for Carlo er stadig en hvalp. Han er fra august i år.

- Han er en cavapoo. Det er en blanding af en Cavilier King Charles Spaniel og en puddel, så han fælder ikke, forklarer Flemming O. Aagaard - Carlos "far".

Flemming O. Aagaard er indehaver af Bakke Biler - og når han tror, at han skal på arbejde helt uden Carlo, så sende hvalpen ham et helt særligt blik. For Carlo vil gerne med på kontoret. Foto: Stine Hygum

Flemming er indehaver af Bakke Biler på Hirsevej, og siden efterårferien har Carlo været med på arbejde. I samme periode er Flemming gået fra at omtale alle hunde som "den" til at han kun omtaler Carlo som "han".

Inden Carlo flyttede ind havde familien snakket om, hvordan Carlos hverdag skulle se ud.

- Vi havde snakket om, at det var en mulighed, at han kunne komme med mig på arbejde, siger Flemming, der har inviteret indenfor på sit kontor. Et kontor, som han deler med Carlo - i hvert fald de fleste dage.

- Hvis der er en morgen, hvor jeg bare er ved at køre uden at tage ham med, så kigger han meget bebrejdende på mig, siger Flemming.

Annonce

De faste rutiner

Dagene i bilhuset starter på den samme måde:

- Når vi kommer, så går vi lige en runde i butikken - og så skal vi lige rundt og hilse på alle medarbejderne. Bagefter går vi en lille tur, siger Flemming.

Både kunder og medarbejdere hos Bakke Biler er faldet pladask for Carlo. Nogle af kunderne er kommet med godbidder og legetøj. Foto: Stine Hygum

På kontoret har Carlo to kurve. En ude i butikken - og en inde på Flemmings kontor.

Selvom Carlo stadig er en hvalp, så kommer der ikke mange lyde fra ham. Kommer der kunder, så kigger han op - og er han så heldig, at det er en af de kunder, som han kender, så er Carlo ikke for fin til at komme lidt op og blive nusset.

- Han er en selskabshund, siger Flemming og afslører, at den lille hvalp har formået at få charmet sig ind på både medarbejdere og kunder.

- Der er kunder, der er kommet med både legetøj og godbidder, siger Flemming.

Han er godt tilfreds med at have Carlo med på arbejde:

- Det er super hyggeligt - og det er dejligt med lidt selskab.

Carlo er da også blevet præsenteret for kunderne på Facebook.

- Det er bare fordi, at det er hyggeligt, siger Flemming.

At det lige blev Carlo, som kom hjem til familien Aagaard var lidt af et tilfælde.

- Vi var faktisk skrevet op til en anden hund, men gennem nogle venner som også har en cavapoo kom vi i kontakt med nogle, der havde hvalpe, siger Flemming og fortsætter:

- Og så fik vi Carlo.

Annonce

Hele familiens hund

- Pigerne har snakket meget om, at de gerne ville have hund, siger han med henvisning til døtrene Mille og Tilde, som han har sammen med sin hustru, Pia.

I efterårsferien gik pigernes drøm i opfyldelse. Carlo flyttede ind.

Hvis man skulle være i tvivl, så kører Carlo Suzuki. Han blev også præsenteret for Bakke Bilers kunder på bilhusets Facebookside, da han startede i virksomheden.Foto: Stine Hygum

- Det er meget velovervejet. Det er ikke pigernes hund. De skal ikke have det ansvar. Det er vores hund, siger Flemming.

Inden de fik Carlo, har de også sikret sig, at de kan få hunden passet, hvis de skal noget, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at have en hund med.

- Vi har gjort meget ud af, at høre rundt i vores netværk, om der var nogle, som ville passe den. Pia går også til hundetræning med den. Det er vigtigt for os, at det er en velopdragen hund, siger Flemming.

Over middag går Flemming og Carlo endnu en tur - uden snor omme i gården ved bilhuset.

- Den kommer næsten, når jeg kalder, siger Flemming og afslører, at Carlo også har et par tricks gemt i den bløde brune pels:

- Han han give pote, sidde og dæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce