Annonce
Ugeavisen Haderslev

Charlotte har 25 års jubilæum på ugeavisen

Charlotte Byriel Nielsen har 25 års jubilæum på Ugeavisen Haderslev den 1. juli. Det skal fejres med en intern reception med kolleger og familie. Foto: Stine Hygum
Charlotte Byriel Nielsen har den 1. juli været ansat i 25 år på Ugeavisen Haderslev. Oplevelserne og opgaverne har været mange. Charlotte er kontorets blæksprutte.
Annonce

HADERSLEV: Den 1. juli kan salgssupporter Charlotte Byriel Nielsen fejre sit 25 års jubilæum på Ugeavisen Haderslev,  men faktisk går hendes historie på ugeavisen endnu længere tilbage.

I 1991 startede hun som piccoline på det, der dengang hed Haderslev Posten, og i 1995 startede hun i lære som all around kontorassistent på Ugeavisen Haderslev.

- Jeg har i mange år været den første, som man fik fat i, når man ringede til ugeavisen, siger Charlotte Byriel Nielsen.

I løbet af de 25 år på ugeavisen har Charlotte Byriel Nielsen fået et tæt forhold til både kunder og kolleger. Hun er meget glad for sit arbejde.

- Jeg holder meget af kundekontakten - og jeg har mange kunder, hvor jeg kan huske både deres kontonumre, deres telefonnumre og ved, hvordan de godt kan lide, at deres annoncer ser ud, siger hun.

Annonce

Mange opgaver

Opgaverne på en ugeavis er alsidige.

- Der sker altid noget, og der er mange spændende opgaver, siger hun og tilføjer, at hun har mange gode kolleger - og at nogle af dem har været der i mange år.

- Det er en rigtig god arbejdsplads, siger hun.

Charlotte Byriel Nielsen har i de seneste fem år været fleksjobber på grund af sygdom.

- Jeg er meget glad for den støtte, som jeg har fået fra min arbejdsplads. De har virkelig hjulpet mig meget - det betyder meget for mig, siger hun.

Charlotte Byriel Nielsen

Er 43 år og gift med Michael Benkjer. 

Sammen har de børnene Karoline på 20, Mathilde på 19, Nikolaj på 13 og Frederikke på 11 år. 

Familien bor i Hammelev. 

Charlotte Byriel Nielsen er primært på kontoret om formiddagen.

Jubilæet bliver fejret ved en intern reception, hvor Charlottes mand og børn også vil deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce