Annonce
Ugeavisen Haderslev

Corona: Kæmpe prisfest venter til sensommeren

Formanden for kulur- og fritidsudvalget Kjeld Thrane ved et tidligere prisfest. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

HADERSLEV: Som ventet bliver Haderslev Kommunes årlige award for kultur- og fritidslivet udskudt på grund af corona-beredskabet.

Der er stadig lagt op til, at Award 2020 bliver den største nogensinde, siden Haderslev Kommune valgte at lade det mere afdæmpede arrangement Vundne Mesterskaber afløse af en fest, der leder tankerne hen på de prisfester, der findes indenfor film- og teaterverdenen.

Annonce

500 i 2919

Award 2020 bliver formentlig afviklet i sensommeren. Den skulle oprindeligt have været afholdt i Haderslev Idrætscenter den 27. marts.

Sidste år deltog godt 500 mennesker i arrangementet. I år bliver det meget visuelt, fortæller fritids- og idrætskoordinator Lene Autzen, kultur og fritid, der sammen med en kollega i den seneste tid har haft travlt med at optage og redigere 21 videoer med de nominerede.

Disse bliver præsenteret under Award 2020, da tanken hos kultur og fritid har været, at det var det visuelle element, der manglede ved festen. Hver video varer mellem 1,20 og 1,40 minutter.

Haderslev Kommune vil melde en ny dato ud hurtigst muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce