Annonce
Ugeavisen Haderslev

Coronaen har drillet Vojens Pigeklub

Annonce

Vojens: 49 medlemmer mødte op, da Vojens Pigeklub forleden holdt generalforsamling i sognegården. Generalforsamlingen var blevet udsat på grund af corona, og den blev holdt efter de gældende corona-regler.

Formand Aase Raahauge Larsen aflagde sin beretning og takkede medlemmerne for deres tilslutning til klubbens aktiviteter. Blandt andet et arrangement med komikeren Leif Maibom blev et tilløbsstykke, men pigeklubben var også nødt til at aflyse og udsætte nogle arrangementer på grund af coronaen.

Vojens Pigeklub har pr. august 2020 medlemmer, men modtog også 21 udmeldinger i det forgangne år.

- Grunden er helt sikkert nervøsiteten for corona, samt at vi i år har valgt en anden form for indbetaling af kontingentet. Vi har tidligere gået fra dør til dør med program og medlemskort, men det er slut nu på grund af coronaen, sagde Aase Raahauge Larsen.

Pigeklubbens bestyrelsesmedlem Jytte Eliasen havde besluttet ikke at stille op igen. Hun blev medlem af bestyrelsen i 1987 og var fra 1989 til 2019 kasserer i klubben.

Nyvalgt blev Linda Jørgensen.

Der var genvalg til Edith Kahl og Helga Franker Christensen. Bestyrelsen består fremover af formand Aase Raahauge Larsen, næstformand og kasserer Edith Kahl, sekretær Helga Franker Christensen, Kirsten Petersen og Linda Jørgensen. Suppleant er Jytte Eliasen.

Vojens Pigeklub holder sæsonens første arrangement den 23. september. Her vil to unge mænd, der har været journalistpraktikanter ved Jydske Vestkysten, fortælle om deres tur langs den dansk/tyske grænse. ” Grænsepatruljen” kalder de sig.

Generalforsamlingen blev som vanligt afsluttet med lottospil og lagkage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce