Annonce
Ugeavisen Haderslev

Coronavirus: Provas lukker genbrugspladser

Coronavirus-pandemien betyder, at Provas lukker genbrugspladserne. Den almindelige dagrenovation og genbrug bliver hentet som normalt. Arkivfoto: H. C. Gabelgaard
Ingen personlige kundebetjening, men dagrenovation og genbrug vil blive hentet som normalt, oplyser Provas.
Annonce

Dagrenovation og genbrug bliver hentet som normalt, men borgerne i Haderslev Kommune må acceptere, at corona-krisen nu også får konsekvenser for det kommunale forsyningsselskab i Haderslev.

Som følge af myndighedernes skærpede tiltag for at inddæmme spredningen af coronavirus har Provas’ ledelse nemlig torsdag formiddag besluttet, at genbrugspladserne i Haderslev, Vojens og Gram indtil videre lukker. Desuden lukker kundeservice på Fjordagervej for personlig henvendelse.

Telefonerne er torsdag og i morgen fredag den 13. marts åbne fra klokken 9-12, og fra mandag 16. marts er telefonerne åbne fra klokken 8-16. Fredag dog klokken 8-14, står der i en pressemeddelelse.

- Vi opfordrer til, at man bruger vores selvbetjeningsløsninger eller henvender sig pr. mail på info@provas.dk, står der videre.

Annonce

Kritiske funktioner som normalt

- Alle kritiske funktioner i forhold til spildevands- og drikkevandsforsyningen kører som normalt, og vagttelefonen er åben for akutte henvendelser.

Ifølge pressemeddelelsen kan situationen betyde længere sagsbehandlingstid. Skaber lukningen af genbrugspladserne problemer for de erhvervsdrivende, kan de kontakte Kundeservice.

- Vi gør, hvad vi kan for at opretholde forsyningssikkerheden under størst mulig hensyntagen til medarbejdernes sikkerhed, skriver Provas, der opfordrer forbrugere og andre interesserede til at følge med på www.provas.dk og Facebook for opdateringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce