Annonce
Ugeavisen Haderslev

Covid-19 har revet mig ud af min polerede hverdag

Randi Helding er country manager hos StanleyBet. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Så kom covid-19 virkelig tæt på mig. Den har revet mig ud af min polerede hverdag.

Stanleybet Danmark lukker ned. En epoke er helt og aldeles slut.

Medarbejdere er fyret, kontoret opsagt og den 15. december er det sidste gang, man kan lave et bet hos Stanleybet i Danmark.

Det vildeste er, at det handler ikke kun om mig selv, når korthuset ramler. Det påvirker min familie, medarbejdere, vores forhandlere og rigtige mange andre.

Hvis det ramler for andre, ramler det også for mig.

Vi er en del af en international virksomhed, som opererer i mange lande. Italien og Belgien er Stanleybet største markeder og dem er vi afhængig af i Danmark og med anden nedlukning i disse lande, gik den desværre ikke længere.

Jeg ved, at jeg er ikke den eneste, der står i denne situation. Der er mange, som har måttet lukke virksomheder og har mistet deres job, men jeg må forholde mig til min situation og den gør mig bange.

Jeg prøver virkelig at være positiv og tænke,  at det skal nok gå. At når en dør lukkes, åbnes en ny. Selvfølgelig er der et nyt spændende job til mig. Samtidig bliver jeg vildt usikker og tænker, hvad kan jeg egentligt? Hvad er jeg god til?

Men det skal jo nok gå. Jeg er  rask, har tre skønne børn og min lønsikring.

Corona gør en lidt skør og det er på alle måde. Det påvirker også vores politikere i negativ retning.

Minkene er meget oppe i øjeblikket, men hør her venner; det var sket alligevel - om det var ulovligt eller ej. Der er krav fra minkavlerne, de skal have lige præcis det samme som alle andre virksomheder, der må lukke - og ikke en mønt mere.


Vi har ikke prøvet det her før, så lad os reflektere lidt over tingene. Er der håb? Ja, det er der. Har vi fået øjnene op? Ja, det har vi. Sker det igen? Ja, det gør det nok. Skal vi lære noget? Ja, det skal vi.

Randi Helding


Jeg vil da lige nævne, at jeg da også har lidt gæld, men der er da ingen, der hjælper mig.

Det ville være rart, hvis de kunne stå mere sammen i denne tid, der er så meget med børn/unge der lever "i se mig, hør mig" kulturen. Jeg tænker, at politikerne kommer under denne kategori i øjeblikket, de burde fremstå som forbilleder, for netop, at modvirke denne kultur!

En krise får det værste frem i folk og der er ikke rigtig nogle, der har kunnet holde hovedet koldt!

Det ville gøre mig lidt mere tryg, hvis de ville stå sammen og vis os alle, at vi nok skal klare det her - sammen og ikke hver for sig. Det er ret usmageligt, at udnytte denne situation for egen vinding.

Vi har ikke prøvet det her før, så lad os reflektere lidt over tingene.  Er der håb? Ja, det er der. Har vi fået øjnene op? Ja, det har vi. Sker det igen? Ja, det gør det nok. Skal vi lære noget? Ja, det skal vi.

Jeg har fået øjnene op og reflekteret lidt.

Der er blevet rusket meget op i min identitet! Jeg har fundet ud af, at der er andre værdier her i livet end mit arbejde. Mit arbejdsliv, mine projekter og frivillige ting har fyldt alt for meget og Corona har synliggjort rigtig mange andre værdier for mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce