Annonce
Ugeavisen Haderslev

Covid-19 restriktioner gav kø foran Haderslev-bar

I weekenden var der stormløb ved Boldts Bar. Førstkommende fredag byder baren på koncert med Sugarcane, der tidligere har gæstet Boldts Bar. Bandet, der har eksisteret siden 2014, spiller hård melodisk rock.  Pressefoto
Claus Boldt,  indehaver af Boldts Bar, i Lavgade, sælger siddepladser til fredagens livekoncert med Sugarcane. Sidste fredag måtte barejeren afvise mange ved indgangen, og det er træls.
Annonce

HADERSLEV:  Boldts Bar har slået stort brød op med livemusik hver weekend efter genåbningen i maj.

Fredag var der besøg af rock/bluesbandet Luca Frisbee, der gik på scenen klokken kl. 21.00.

- Allerede 20.30 var vi nødt til at lukke døren. Folk stod i kø udenfor og ventede på, om der skulle blive plads. Der var et par stykker, der gik igen ved 23-tiden, men vi må heller ikke lukke flere gæster ind efter klokken 23. Det er selvfølgelig træls at skulle sige afvise folk i døren, men vi er nødt til at overholde de her restriktioner, konstaterer barindehaver Claus Boldt.


Allerede 20.30 var vi nødt til at lukke døren. Folk stod i kø udenfor og ventede på, om der skulle blive plads.

Claus Boldt, bar-ejer


Han kan kun opfordre til, at man går ind på barens hjemmeside og bestiller  siddeplads, hvis man vil være sikker på at få plads, når Boldts Bar fredag klokken 21 får besøg af rockbandet Sugarcane.

- Det her er nok noget, vi skal vænne os i lang tid, konstaterer Claus Boldt, som opfordrer til, at det lokale værtshusmiljø står sammen om at løfte opgaven.

- Hvis nogle ikke overholder restriktionerne, kan det jo også komme til at gå ud over os, hvis det hele så bliver lukket ned igen,  konstaterer han.

En anden udfordring ved at være barejer i øjeblikket er også at få styr på sine gæster og sikre, at der bliver holdt afstand og sprittet af.

- Det kan godt være svært at få folk til at blive siddende på stolene. Især, når de har fået noget indenbords - jo mere, jo sværere er det, konstaterer Claus Boldt.

Der er  som altid gratis entré til koncerterne på Boldts Bar.

Man kan reservere  en siddeplads til 25 kroner  på barens hjemmeside www.boldtsbar.dk

Mange er begyndt at gå i byen igen, og det mærker man i den grad hos Boldts Bar, der har livemusik hver weekend. Baren holder åbent til klokken 02.00, men sidste weekend var alle pladser optaget inden klokken 21.00. Arkivfoto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce