Annonce
Ugeavisen Haderslev

Crazy Daisy må genåbne til september: 14 dage blev til halvandet år

Indehaverne af Crazy Daisy i Nørregade, Martin Karas Christiansen (til venstre) og Nikolaj Jacobsen er her fotograferet i januar 2020, hvor de var få uger fra at være færdige med en totalrenovering af Crazy Daisy, der altså kun nåede at have meget få åbningsweekender, inden de som resten af landets klubber blev tvangslukket. Natklubben beskriver Martin Karas Christiansen som værende i top fem over Jyllands flotteste klubber. Arkivfoto: Stine Hygum
Endelig er der kommet en dato for genåbningen af landets natklubber. Det glæder de lokale ejere af Crazy Daisy, der lige nåede at give Crazy Daisy helt nyt look, inden natklubberne blev lukket ned.

Haderslev: - Mit store håb er, at de 14 dage holder stik og at vi kun kommer til at holde lukket i 14 dage.

Sådan sagde medindehaver af Crazy Daisy i Haderslev, Martin Karas Christiansen, til ugeavisen den 12. marts 2020, dagen efter at statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde lukkede Danmark ned.

Som Martin Karas Christiansen siger nu, så blev det 14 meget lange dage, men nu er der endelig en dato på, hvornår landets natklubber åbner.

Annonce

1. september, så går det løs.

- Det er vanvittigt, det er fedt, siger han.

Når Crazy Daisy genåbner, så er eneste krav for at komme ind, at man kan vise et gyldigt coronapas.

Og netop den del glæder Martin Karas Christiansen:

- Vores koncept fungerer ikke med afstandskrav eller eller maks. antal gæster, siger han og fortsætter:

- Vi lever af at sælge oplevelser. Det her er det bedste, vi kunne håbe på.

Savnet

Med en åbningsdato i hånden, så indehaverne af Crazy Daisy i Haderslev, Martin Karas Christiansen og Nikolaj Jacobsen, klar til igen at trække i de hvide arbejdsskjorter.

Med udsigten til at kunne åbne igen, så kan Martin Karas Christiansen for alvor mærke savnet af det liv, som har været hans i et par årtier:

- Det med at lukke festen og spise rundstykker med hele holdet og drikke en enkelt øl, inden vi går hjem - for så at gøre det hele igen, siger han og tilføjer:

- Man har savnet det, man troede, at man ikke savnede.

Martin Karas Christiansen håber, at frygten for corona forsvinder i løbet af sommeren, så gæsterne er helt klar til at feste, når de igen må komme indenfor.

- Jeg har da en forhåbning om, at folk glæder sig - og det forpligter helt vildt, siger han.

Annonce

Skal finde personale

Det er ikke kun efterårets program, som skal finpudses, der skal også ansættes nyt personale.

Endnu er rekrutteringen af nyt personale ikke begyndt, men inden længe går det i gang.

- Vi har tabt al vores personale, siger Martin Karas Christiansen og fortsætter:

- Vi skal have et helt forløb, inden vi åbner. Det nye hold skal sammensættes, og så skal vi bruge slutningen af juli og hele august til at træne, så vi er klar den 1. september. Det bliver spændende. Vi træner ikke kun for at spille kamp. Vi træner for at vinde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Respekt!

Annonce