Annonce
Ugeavisen Haderslev

Cykelklubben HS6100 i Haderslev er kommet op i gear

Forleden havde HS6100 inviteret 15 drenge fra LøkkeFondens Challenge med til en aftentræning, der bød på et ca. 30 km “stjerneløb” med en grillpølse efter løbet. Pressebillede
Efter et cykelmæssigt forsømt forår snurrer hjulene igen i cykelklubben HS6100. Forleden inviterede cykelklubben drengene fra LøkkeFondens Challenge med til aftentræning.
Annonce

HADERSLEV: Sæsonstarten i cykelklubben HS6100 skulle have fundet sted i marts. Det satte Coronakrisen dog en kæp hjulet for, og der skulle gå næsten to måneder, inden cykelklubben igen - omend i begrænset omfang - kunne genoptage træningen.

Men med de seneste lempelser af forsamlingsforbuddet er HS6100 atter ved at komme op i gear.

- Det sociale er en vigtig del i enhver forening, det gælder også i cykelsporten, fortæller cykelklubbens formand Michael Engberg i en pressemeddelelse fra klubben.

- Selvom man i dag kan køre virtuelle cykelløb hjemme i kælderen, så kan det ikke erstatte en fællestræning med sine klubkammerater. Det mærker vi både til vores fællestræninger og klubarrangementer, fortsætter han.


Det var en fornøjelse at opleve, hvor gode cykelryttere, drengene er blevet på nærmest rekordtid.

Michael Engberg, formand for cykelklubben


Forleden havde HS6100 inviteret 15 drenge fra LøkkeFondens Challenge med til en aftentræning, der bød på et ca. 30 km “stjerneløb” med en grillpølse efter løbet. For drengene var det ikke alene det første møde med et “cykelløb” men også det første møde med en cykelklub.

- Det var en fornøjelse at opleve, hvor gode cykelryttere, drengene er blevet på nærmest rekordtid, siger Michael Engberg.

Hvorvidt det på sigt kan danne grundlag for at få oprettet egentlig ungdomsafdeling i HS6100, har formanden ikke et bud på, men det kan bestemt ikke udelukkes hvis ønsket er der.

Generelt oplever cykelklubben en stigende interesse for landevejscykling. Derfor har man oprettet et træningshold for nye i cykelsporten eller for de, der har været væk racercyklen i en længere periode.

Klubben har tilknyttet en træner/kaptajn til holdet, der sørger for at tilrettelægge træningsture på ca. 30 km, der foregår i et tempo, hvor man også som nybegynder kan være med

Holdet, der starter op til august, kører tirsdag og torsdage kl. 18 fra henholdsvis Hertug Hans Pladsen i Haderslev og Starup Skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce