Annonce
Ugeavisen Haderslev

Damp i gågaden: Så fik Haderslev endnu en e-cigaret butik

Den 36-årige Jacob Hansen fra Kolding skal stå i spidsen for byens nyeste E-cigaretbutik. Jacob har en lang karriere bag sig i Koldings natteliv. Som mange andre har han skiftet røgen ud med damp. Foto: Dorthe Rasmussen
Mandag åbnede Smoke-It i Bispegade 8, det tidligere Telenor. Butikschef Jacob Hansen er selv damper.

Haderslev: Der var damp,  rød løber foran indgangsdøren og Dannebrogsflag, da kæden Smoke-It mandag åbnede butik i Haderslev.

Det tidligere Telenor i Bispegade er ikke til at kende.

På hylderne står der nu e-cigaretter og e-væsker med mange forskellige smage.

Det ligner nærmest en slikbutik med de mange farvestrålende flasker og æsker.

Mange af smagene er også slik-smage, for eksempel spejderhagl.


Vi har et sted mellem 300 og 400 forskellige smage.

Jacob Hansen, butikschef Smoke-It


Butikschef for den nye butik, den 36-årige Jacob Hansen fra Kolding, er selv damper, så han har smagt de fleste af smagene og har selvfølgelig sine favoritter.

- Vi har et sted mellem 300 og 400 forskellige smage. Mange kunder ønsker at smage inden, de køber, men det kan der først blive mulighed for, når det her corona er ovre, fortæller Jacob Hansen.

Da Smoke-It sælger levnedsmidler må den godt have åbent,  men selvfølgelig sætter det en dæmper på festlighederne, at vi er midt i en corona-krise, og de fleste af gågadens andre butikker er tvangslukkede.

-Det er da en underlig tid at åbne på, og det ville være løgn at sige, at man forventede den helt store åbningsfest med en fuld butik, konstaterer Jacob Hansen.

Annonce

Kendt i Koldings natteliv

Han  har tidligere arbejdet i Smoke-It kædens butik i gågaden i Kolding.

- Jeg var med til at starte Kolding-butikken tilbage i 2017. Det seneste  års tid har jeg været væk fra branchen, og nu starter jeg så med en ny Smoke-It igen. Det er spændende at være med til at være med til at åbne en helt ny butik, synes Jacob Hansen.

Hans baggrund er en lang karriere i Koldings restaurationsbranche som bestyrer og bartender hos Torbenskjold og Surfbar.

I dag er han etableret med kæreste og barn, og i sin fritid dyrker han både håndbold og fodbold.

For flere år siden besluttede han at kvitte cigaretterne, og deraf fulgte en naturlig interesse for at prøve alternativer som e-cigaretter, som Smoke-It kalder et bedre valg.

Det kan man selvfølgelig diskutere, men der er i hvert fald kommet gang i damperiet rundt om i de små hjem.

- Flere og flere går over til at dampe i stedet for at ryge, konstaterer Jacob Hansen.

Smoke-It kæden er vokset kraftigt de senere år.

Kæden, der har domicil i Galten, driver  i dag 32 Smoke-It butikker i landet samt en webshop.

Smoke-It vil være en slik-butik for voksne, der er holdt op med at ryge. På hylderne er der mere end 300 forskellige smagsvarianter. Foto: Dorthe Rasmussen
Butikschefen i den øde gågade. Han erkender, at det er en underlig tid at åbne i. Smoke-It må godt, da butikken sælger levnedsmidler. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce