Annonce
Ugeavisen Haderslev

Danske Bank og Mergim vinder årets praktikkonkurrence

Finansbachelor Mergim Beqaj og Danske Bank i Kolding har vundet prisen som årets IBA-praktiksted. Nu skal de dyste mod vinderne fra de syv andre erhvervsakademier ved landsfinalen om at blive årets praktiksted. Foto: Maria Tuxen Hedegaard
Danske Bank i Kolding og finansbachelor Mergim Beqaj fra Haderslev har vundet konkurrencen om at blive årets IBA-praktik.

Kolding: Danske Bank i Kolding og finansbachelor Mergim Beqaj har vundet konkurrencen om at blive årets IBA-praktik. Nu skal de dyste mod vinderne fra de otte andre erhvervsakademier i den landsdækkende finale.

Den 22-årige IBA-studerende fra Haderslev overbeviste en jury bestående af repræsentanter for erhvervslivet, Folketinget og IBA Erhvervsakademi Kolding om, at netop hans praktikophold har været årets bedste ud af 497 praktikophold, 45 indstillinger og fem finalister.

Mergim havde på forhånd sørget for at arrangere møder med sine chefer, så de alle sammen var til stede, da IBA pludselig kom forbi med diplomer, kage og blomster. Foto: Maria Tuxen Hedegaard

- Jeg kunne næsten ikke tro det, da jeg fik det at vide. For det var virkelig et skarpt felt. Så jeg er utrolig stolt af det, siger Mergim Beqaj.

Annonce

Kollega på lige fod

Praktikopholdet har ifølge Mergim Beqaj udviklet ham både fagligt og personligt, fordi Danske Bank i Kolding gav ham spændende opgaver, haft løbende samtaler med ham og gjorde ham til en kollega på lige fod med de andre. Efter praktikforløbet fik han studiejob hos Danske Bank, hvor han fra januar har fået en traineeplads, når han er færdig med uddannelsen.


Jeg kunne næsten ikke tro det, da jeg fik det at vide. For det var virkelig et skarpt felt. Så jeg er utrolig stolt af det.

Mergim Beqaj


- Vi er mega stolte over Mergim. Og over igen i år at vinde årets IBA-praktik. Det siger os, at vores måde at sammensætte praktikforløb på virker, siger souschef Tanja Hawthorn Broch.

Sejren i konkurrencen betyder, a Mergim Beqaj og Danske Bank i Kolding er IBA’s deltager ved landsfinalen i årets erhvervsakademipraktik, der finder sted i Aarhus den 10. maj. Her dyster de mod vinderne fra de syv andre erhvervsakademier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

Takkebøn

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Nyt ansigt i Sydbank

Annonce