Annonce
Ugeavisen Haderslev

Derfor må du ikke have sorte sække med på genbrugspladsen

Det er klare sække som disse, der er tilladte på genbrugspladserne. Sorte sække har været forbudt i årevis.Foto: Stine Hygum
Annonce

Det er ikke pladsmedarbejderne på genbrugspladserne i Haderslev Kommune, som har bestemt, at man ikke må aflevere genbrug på pladsen, hvis man har samlet tingene i sorte affaldssække.

- Det er vedtaget for 10-11 år siden ved lov, at man ikke må komme ind på genbrugspladsen med sorte sække. Vi skal kunne se, hvad der er sækkene. Vi kan heller ikke hjælpe kunderne med at få det sorteret rigtigt, hvis vi ikke kan se det, siger pladsmedarbejder Flemming Petersen.

For et års tid siden satte Provas fokus på, at fyldte sorte sække ikke har noget at gøre på genbrugspladsen - og det har hjulpet:

- Det sker ikke så tit mere, som det gjorde for et år siden, siger Flemming Petersen, som har hørt et utal af undskyldninger for brugen af de sorte sække:

- Enten havde de ikke flere af de ikke flere af de klare sække, så var der tilbud på de sorte eller også kunne de ikke have det hele i hånden, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce