Annonce
Ugeavisen Haderslev

Det er forbudt at klunse på genbrugspladsen

Man må ikke klunse på genbrugspladsen, men når den nye genbrugsplads åbner på Knavvej, så kommer der en genbrugsbutik. I dag kan man, hvis man ser noget, som man ikke kan leve uden, se på væggen, hvilken humanitær organisation, der afhenter genbrug denne uge. Foto: Stine Hygum
Man kan blive fristet af at klunse, når man er på genbrugspladsen. Men det må man faktisk ikke.
Annonce

HADERSLEV: Det kan være meget fristende at tage et møbel eller en flot vase med hjem, når man er på genbrugspladsen.

Men det må man faktisk ikke.

Grunden er, at en række humanitære organisationer på skift henter de møbler, som bliver indleveret.

Det vil sige, at det er de møbler og det inventar, som man faktisk kan sælge videre, som de humanitære organisationer afhenter.

Pladsmedarbejder Flemming Petersen oplever, at det sker, at der bliver afleveret møbler, som man faktisk ikke kan genbruge. Det kan være hullede sofaer eller vaser, som ikke længere er i et stykke.

- Jeg plejer at sige til kunderne, at de skal tænke på, om de selv ville købe en sofa i en genbrugsbutik med huller i, siger han.

Hvis der er huller eller lignende i et møbel, så er der også mulighed for at komme af med det andre steder på genbrugspladsen:

- Vi har en container til polstrede møbler, oplyser Flemming Petersen.

Og er det en skåret vase, som man er kommet afsted med, så er der såmænd også en container til den - nemlig container nummer 13, som er til sanitet og porcelæn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce