Annonce
Ugeavisen Haderslev

Det er ikke første gang: Ødelagt sofa smidt foran Loppegården

Denne ødelagte hjørnesofa var fredag morgen smidt foran Loppegården på Tingvejen i Vojens. Privatfoto
Igen er der blevet læsset affald af foran Loppegården. Vennekredsen overvejer nu, om videoovervågning af
Annonce

VOJENS: Fredag morgen bød på en kedelig overraskelse for de frivillige fra Vennekredsen på Tingvejen i Vojens.

- Da vi kom var der smidt en hjørnesofa ude foran forretningen. En hjørnesofa, hvor betrækket var revet af - og det så ud som om, at der har været en kat i den. Og ja - så har det jo regnet hele natten, så den er også pjaskvåd, siger Jens Peter Rasmussen, der er formand for Vennekredsen.

En sådan sofa kan ikke sælges, så nu skal de frivillige bruge tid på at køre den på den nærliggende genbrugsplads. Og som om, at det ikke er nok, så koster det også foreningen 157 kroner, når de afleverer den.

- Det er træls - og det er langt fra første gang, at vi oplever det, siger Jens Peter Rasmussen, som har en fornemmelse af, hvor sofaen kommer fra.

Annonce

Videoovervågning

Han fornemmer, at folk nogle gange smider ting af hos dem, hvis genbrugspladsen er lukket - eller hvis det er ting, som skal skilles ad for at man kan aflevere det på genbrugspladsen, som eksempelvis dvd'er eller cd'er.

Problemet er nu så omfattende, at Vennekredsen overvejer om det kan blive nødvendigt, at sætte overvågning op på grunden for at se, om det kan stoppe problemet.

- Jeg vil gerne opfordrer til, at man bruger genbrugspladsen til de ting, som er gået i stykker. Vi er sat i verden for at sælge ting og bruge overskuddet til at forsøde tilværelsen for beboerne på plejehjemmet, siger Jens Peter Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce