Annonce
Ugeavisen Haderslev

Det er koldt: Vennekredsen vil hjælpe hjemløse med varmt tøj

Vennekredsen i Vojens vil gerne hjælpe hjemløse, som fryser i denne tid. De har blandt andet jakker, sko, små støvler, huer og handsker, som de gerne vil forære til hjemløse. Privatfoto
En radioudsendelse om hjemløse, der mangler varmt tøj og fryser, får Vennekredsen i Vojens til at tilbyde hjemløse, at de kan komme og hente varmt tøj i Vojens.
Annonce

Vojens: Der er sjældent ret langt fra tanke til handling hos Vennekredsen i Vojens.

Torsdag morgen hørte de frivillige fra Vennekredsen i radioen, at der er nogle hjemløse, som fryser i denne tid, hvor temperaturen stædigt holder sig i den kolde ende af skalaen.

- Der blev snakket om, at hvis man lå inde med varmt vintertøj, så var det måske en mulighed, at man kunne give de hjemløse noget, siger Jens Peter Rasmussen, der er formand for Vennekredsen.

Loppegården i Vojens, hvor Vennekredsen normalt sælger ud af indsamlede lopper, holder på grund af den nuværende coronasituation ikke de månedlige loppemarkeder.

- Vi er i den situation, at vi har samlet en masse tøj i sække - der er også både huer og handsker, sko og jakker - som vi så vil tilbyde hjemløse, at de kan komme og hente, siger Jens Peter Rasmussen og fortsætter:

- Og skulle der være nogle i den situation, at de også mangler en dyne eller et vattæppe, så finder vi også ud af det. Vi vil gerne hjælpe.

Man kan henvende sig personligt på Loppegården i Vojens i hverdage mellem 8 og 12 eller ringe til Vennekredsen på telefonnummer 24983048 / 23953271.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce