Annonce
Ugeavisen Haderslev

Kløften Havefestival time for time - opdateret version

Morten og Mette Østergaard-Nielsen der bor lige nedefor det røde vandtårn lægger have til en række bands, der giver koncerter, der livestreames under havefestivalen. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

HADERSLEV: Morten Østergaard-Nielsen, der i sin fritid vrider strenge i bandet TheClowns,  blev ellevild, da konceptet Kløften Havefestival blev født. For han og TheClowns, der blandet andet også tæller hans hustru Mette, skulle have spillet på Kløften Festival. Ligeså skulle sønnen Magnus.

- Jeg synes, havefestivalen er et fantastisk og festligt koncept, og det er overvældende, hvilken tilslutning det har fået. Men jeg mente også, at det var vigtigt, der kom musik med i programmet, fortæller Morten Østergaard-Nielsen.

Signe Penge og Randi Helding har de seneste måneder ligget vandret for at hele Haderslev kommer til at fyre den maks. af på lørdag. Det har krævet nogle Fuglsang. Foto: Jacob Schultz

Morten tilbød derfor straks initiativtagerne, Signe Plenge og Randi Helding, hjælp til at få et overblik over de musikere, der samme dag ville livestreame koncerter, for det var der flere, der pønsede på.

TheClowns har også valgt at livestreame en koncert hjemme fra terrassen, det gør Magnus også, inden han tager på tour og på dagen giver koncert i tre forskellige haver. Flere bands kommer og spiller på Morten og Mettes terrasse i løbet af lørdagen, og de livestreames også. Så der er er ingen grund til at lade sig nøje med en tam lydkulisse.

Musik dagen igennem

Der er mange muligheder for musik på dagen, men også i dagene op til. Blandt andet Kløften Havefestivals egen radio app på Skala FM's radioapp, der kan downloades direkte fra App Store eller fra Google Play, Foto: Connie Bøgwad Schmidt

Der er flere muligheder for musikalske oplevelser på dagen.

  • Du kan følge Morten Østergaard-Nielsens updates på Kløften Havefestival under emnet "livestreames". Han har samlet links til flere af de musikere, der optræder i Haderslev og omegn, og han er klar til at føje flere musikere/bands til listen, sidste frist for en plads på listen er torsdag aften. Musikerne skal dog selv stå for det tekniske.
  • Du kan også tjekke Crazy Daisy, der livestreamer med DJ's i 24 timer fra klokken syv lørdag morgen til klokken syv søndag morgen.
  • En del af de bands, der er på livestreamingslisterne, giver også koncerter i forskellige haver i byen.
  • Dertil er der en lang række bands og musikere, der giver koncerter, som (så vidt vides) ikke livestreames, blandt andre BamseTrolle, Peter og de andre Kopier, Niels Ole Poulin med flere.

Et er sikkert: Det meste af byen kommer til at genlyde af musik - på den ene eller den anden måde. Se herunder hvad du/I kan høre time for time. Det skal dog understreges med fed, at alle nedenstående tider er vejledende!

Kl. 12 - 13

SMUK plejer at åbne lørdagen på Kløften Festival. Aflysning eller ej, så svigter de heller ikke i år. De er med ved havefestivalen, om end ikke for fuld udblæsning. Foto: Ludvig Dittmann

Kl. 12 - 12.30: Havefesten skydes i gang med livestreamet fællessang (ud til alle haver) af "Støttesangen" på melodien "Afrika". Den streames fra: Tommy Vittrup Aamand, der har skrevet teksten til sangen. Støttesangen akkompagneres af seks musikere fra Slesvigske Musikkorps, SMUK. Arrangørerne af Kløften Havefestival, Signe Marie Plenge Randi Helding, synger med/for, men vandtårnet i baggrunden.

Kl. 12.30 - 13: En smuk videohilsen til fra hele SMUK til hele Kløften Havefestival. Den kan ses på havefestivalens Facebookside.

Kl. 12.30 - 13: Koncert med Generationskløften. Kan streames fra Flowerhaus.

Kl. 13 - 14

Generationskløftens medlemmer har haft tilknytning til Kløften Festivalen siden 1980.

Kl. 13.10: Interview med Genrationskløften om Kløften Festival gennem 40 år. Kan streames fra Flowerhaus

Kl. 13.30 - 14.30: koncert med Harpin' Wolf & The Black Sheep, livestreames fra  @Harpinwolfandtheblacksheep

Kl. 14 - 15

Magnus har skrevet en sang "Vi lever", hvor alle indtægterne fra streaminger går til Kløften Festival. Foto: Jacob Schultz

Kl. 14.30 - 15: Magnus giver koncert på terrassen ved sit hjem. Den kan streames fra Magnus's facebookvæg: magnusoestergaardnielsen

Kl. 15 - 16

Greta skal give koncert på Flowerhaus Live på lørdag. Efterfølgende streames et interview med hende.

Kl. 15 - 15.50: TheClowns giver koncert. Den kan streames via TheClowns facebookside.

Kl. 15.30 - 16: Steffen Schulz - Singer-songwriter giver koncert. Den kan streames via Steffen Schulz' Facebookside.

Kl. 15.40: Koncert med Greta. Kan streames fra Flowerhaus

Kl. 16 - 17

Bandet Midnight Special skulle også have spillet på Kløften Festival, men giver også en livestreamet koncert 16 lørdag eftermiddag. Pressefoto.

Kl 16 - 16.45: Koncert med The Midnight Special, der kan streames via bandets Facebookside.

Kl. 16.30: Interview med Greta, kan streames fra Flowerhaus.

Kl. 16.45: Fællessang med Anders & Marianne, kan streames fra Flowerhaus.


Kl. 17 - 18

Archangels koncert giver Kløften Havefestival den hårde kant. Arkivfoto: Peter Friis Autzen

Kl. 17 - 17.30: Heavyrockbandet, Archangel, giver den gas i dit stream. Stream fra @archangelrock


Kl. 18 - 19

Kløften Havefestival er faktisk et fyrværkeri af lokale musikere.

Kl. 18.30 - 19: As We Collide, se flere detaljer på bandets Facebookside.

Kl. 18: Koncert med De Nøgne Øjne. Kan streames fra Flowerhaus.

Kl. 18.50: Bil interview + vinderen af mini-live-koncerten. Kan streames fra Flowerhaus.


Kl. 19 - 20

Bureauet Flowerhaus med Jeppe Vinum og Thomas Lund i spidsen arrangerer en virtuel festival under den aflyste Kløften festival. Kort før klokken 20 byder de på en tur "behind the scenes". Foto: Timo Battefeld

Kl. 19 - 19.45: Kris Herman spiller. Stream konceter via Kris' Facebookside.

Kl. 19.50: Kom med Behind The Scenes” på Flowerhaus Live

Kl. 20 - 21

MõIN er også klar til havefestivalen.

Kl. 20 - 22: MõIN giver koncert for fuld skrue. Følg koncerten på MõINs Facebookside.

Kl. 20 - 20.45: Indierockbandet, HØNS, er maks lørdag aften. Koncerten kan livestreames fra bandets Facebookside.

Kl. 20.20: Koncert med Alpas Ave. Kan streames fra Flowerhaus Live.

Kl. 21 - 22

John made Jon skulle også have spillet på Kløften Festival, nu gør de som mange andre lokale bands: Giver en livestreamet koncert til havefestivalerne.

Kl 21 - 22: Bandet JOHN MADE JON giver tre koncerter i løbet af dagen. Den ene, klokken 21,  livestreames via bandets facebookside.

Kl. 21.10: Interview med Alpas Ave. Den kan streames fra flowerhaus Live.

Kl. 22 - 23

Jesper Heinz Trio er også på plakaten. Bandet giver 13 koncerter på 24 timer, de ni af dem om lørdag. PR-foto

kl 22.30-23.30: Jesper Heinz Trio giver ikke færre end ni koncerter i løbet af lørdag. Dagen sidste koncert streames via Jesper Hermann Heinz' Facebokvæg.

22.40: Koncert med Animaux Animé. Den kan streames fra Flowerhaus Live.

Kl. 23 - 24

Få det sidste af en festlig dag og stay tuned til Kløften Havefestivals Facebookside. Arkivfoto: Jacob Schultz

Kl. 23.30: Den store afslutning + interview med Animaux Animé. Kan streames fra Flowerhaus Live

Kl.23.45 : STAY TUNED TIL DEN HAVEFESTIVALENS FACEBOOKSIDE - OG FÅ DET SIDSTE MED...

Ekstra! Vær obs på ølbilerne

Tre ølbiler sætter af fra Fuglsangs Bryggeri på lørdag klokken 12. De har delt byen i mellem sig i en rød, gul og grøn rute. Du kan fra lørdag formiddag downloade et link, så du hele dagen kan følge de enkelte ølbiler, der leverer både øl og drinks til fine priser.

Kaffedamerne har også fået deres rute på plads, men de kan ikke følges via GPS. Dem må man blot gælde sig til, hvis man har en aftale med dem. På Kløften Havefestivals facebookside kan du finde en liste med kaffedamernes rute.

Husk: It's all about Kløften Festival

Det er Kløftens ånd, der strømmer ud af vandtårnets top. Og fra torsdag er der kun 365 dage til Kløften Festival 2021. Foto: Jacob Schultz

Havefestivalen er blevet til i kærlighed til Kløften Festival, som vi alle skal til i 2021. Mange af af de billetter, der var købt til årets festival er overført til næste år, men hvis ikke du har en billet, så kan du støtte Kløften Festival ved at købe en billet til 2021, hvor man fejrer det 40-års jubilæum, der skulle have været fejret i år, og det bliver den skønneste festival, men nu tager vi lige havefestivalen først.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce