Annonce
Ugeavisen Haderslev

DF får ny spidskandidat

Haderslev: Dansk Folkeparti i Haderslev har opstillet otte kandidater til byrådsvalget i november, og Jan Krongaard fra Starup bliver spidskandidat, mens det nuværende byrådsmedlem Thies Mathiasen måtte nøjes med tredjepladsen ved opstillingsmødet på Harmonien.

De foreløbig otte kandidater er opstillet i denne rækkefølge:

1. Jon Krongaard, 2. Janni Pohl, 3. Thies Mathiasen, 4. Henrik Jeppesen, 5. Per Hauritz, 6. Gunvald Mouritsen, 7. Evald Lembke Jasper, 8. John Freytag.

Jon Krongaard glæder sig over at være spidskandidat:

- Det er en meget stor tillid, medlemmerne har betroet mig. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for partiet her i kommunen og sammen med de mange gode folk i partiet og på opstillingslisten arbejde hårdt på at gennemføre klar, markant DF-politik. Vælgerne skal vide, at de kan regne med os, siger han.

Listen er endnu ikke lukket. Flere kandidater kommer formentlig til, fortæller Jan Kronborg, som i øvrigt "er fløjtende ligeglad med, hvem der skal laves politik med i det nye byråd":

- Så længe det er DF-politik, der fremmes, vil vi sagtens kunne samarbejde med begge fløje i byrådet, da vi har flere fællestræk med flere partier på begge sider af den politiske midte. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Nyt ansigt i Sydbank

Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce