Annonce
Ugeavisen Haderslev

Effektiv svensker skifter til SønderjyskE til sommer

Andreas Lang topper i skrivende stund listen for flest MEP-point i den svenske liga med 73,79 point - 5,07 point foran nummer to. Foto: Svend-Erik Boysen.
SønderjyskE Herrehåndbold har lavet en treårig aftale med den svenske højre back Andreas Lang, som er vurderet til at være den mest effektive spiller i den svenske liga.
Annonce

Sønderjylland: SønderjyskE Herrehåndbold får tilgang af en særdeles spændende svensker efter sommerferien, når den 24-årige Andreas Lang trækker i den lyseblå trøje.

Den svenske højre back har underskrevet en treårig kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold.

Andreas Lang spiller i øjeblikket for Alingsås HK, hvor højrebacken i denne sæson samler god europæisk erfaring i EHF Cuppen.

Lang har sat et solidt aftryk i den svenske liga denne sæson, hvor han aktuelt er den spiller, der har den højeste score af alle spillere – det der i håndboldsprog kaldes MEP (most efficient player). Det placerer ham ligeledes på ligaens allstarhold.


Vi er meget glade for, at Andreas Lang har valgt SønderjyskE som sin næste klub, for han kunne godt have sprunget den danske liga over og taget skridtet videre ud i Europa, hvis han havde ønsket det.

Simon Hajdu Lindhardt


- Det føles som det helt rigtige skridt for mig at komme til SønderjyskE og den danske liga. Jeg ser frem til at udvikle mig yderligere i SønderjyskE, siger Andreas Lang.

Annonce

Kunne have sprunget Danmark over

Hos sportsdirektøren er der glæde over, at Andreas Lang har valgt SønderjyskE som næste destination.

- Siden det stod klart, at vi mister Jon Andersen til sommer, har vi kigget efter alternativer til højre back-positionen. Og vi har fundet en meget spændende afløser i form af Andreas Lang. Vi er meget glade for, at Andreas Lang har valgt SønderjyskE som sin næste klub, for han kunne godt have sprunget den danske liga over og taget skridtet videre ud i Europa, hvis han havde ønsket det, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt og fortsætter:

- Andreas Lang har mange kompetencer i angrebet. Det vidner hans statistikker i Sverige også om. Spillemæssigt passer han perfekt ind hos os, da han mestrer mange forskellige skudvarianter lidt tættere på forsvaret, så han på den måde er et godt match med Marcus Dahlin på højre back, som har et stærk våben fra den lidt længere distance. Dermed føler vi, at vi står rigtig godt rustet på positionen til den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce