Annonce
Ugeavisen Haderslev

Ejer af Dokken: - Om tre uger er det hele udlejet

Ejendomsinvestor Palle Seide foran Dokken, som i løbet af sommeren udvides fra 5500 kvadratmeter til 6600, så der er plads til padeltennis. Han forventer, at alt er lejet ud om tre uger. Arkivfoto: Stine Hygum
For ejendomsinvestor Palle Seide handler det om at drømme stort. Trods udvidelse på 1100 kvadratmeter, så regner han med, at de sidste lejekontrakter snart er underskrevet.
Annonce

Haderslev: I november 2019 skrev vi her i avisen, at ejendomsinvestor Palle Seide havde købt Dokken på Christian X's Vej. I samme omgang fortalte han, at han allerede havde lejet omkring halvdelen af de 5500 kvadratmeter ud.

Nu få måneder efter skal Dokken allerede udvides, så padeltenniscentret kan få fire ekstra baner fra 1. august.

Dermed ender bygningen på 6600 kvadratmeter.

- Dokken havde stået tom i syv år. Nu har vi haft den i tre måneder - og er allerede nødt til at lave en tilbygning til padeltennis, siger Palle Seide.

I januar åbnede der, i samarbejde med Flying Superkids, et midlertidig legeland, som har åbnet til og med april. Meldingen er, at hvis det bliver en succes, så skal der laves et permanent legeland. Derudover har Crossfit Dome og Beauty Balance allerede offentliggjort, at deres fremtid ligger i Dokken.

Crossfit Dome flytter ind i løbet af foråret, Padel Club Haderslev åbner til maj og Beauty Balance flytter ind til sommer.

- Byen har taget rigtig godt imod Dokken, siger Palle Seide.

Det er ikke kun byen, der har taget godt imod genoplivningen af Dokken - det samme har erhvervsdrivende, som kan se muligheder på Christian X's Vej.

Ifølge ejendomsinvestoren, så betyder det, at selvom Dokken til sommer ikke længere er på 5500 kvadratmeter, men på 6600 kvadratmeter, så bliver der fuldt hus:

- Jeg regner med, at jeg indenfor tre uger har lejet det hele ud, lyder det fra Palle Seide, der på nuværende tidspunkt ikke vil oplyse, hvem de sidste lejere i Dokken er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce