Annonce
Ugeavisen Haderslev

Endelig måtte Kirsten åbne sin nye butik

Til venstre ses Helle Lembke-Jensen, som man oftest vil møde i Schmüsers tøjafdeling. Til højre er det indehaver Kirsten Schmüser, som oftest vil være i skoafdelingen. Hun lover dog, at hun ikke kan holde sig helt væk fra tøjet. Foto: Stine Hygum
Kirsten Schmüser kunne mandag den 1. marts åbne sin nye tøjbutik. Det blev næsten, som hun havde drømt om - lige med undtagelsen af den store reception i gården.

Haderslev: Foran Schmüser i Storegade er flaget hejst. Mandag er en ganske særlig dag. En dag, som Kirsten Schmüser har set frem til i flere måneder. Nemlig dagen, hvor hun åbner sin butik nummer to - lige ved siden af sin skobutik - en tøjbutik.

- Som pølsemanden sagde til mig, så havde jeg hele tiden sagt, at jeg ville åbne den 1. marts - og nu kunne det så også lade sig gøre, siger Kirsten Schmüser glad.

Hun kunne også konstatere, at åbningen af detailhandlen havde lokket mange til - ikke bare for at komme i byen, men også for at kigge indenfor i den nye butik.

- Det er dejligt, siger Kirsten Schmüser, som efter planen mest skal være i skoafdelingen, mens Helle Lembke-Jensen skal være i tøjafdelingen. Ann Nissen og Janne Hundevadt vil være i begge afdelinger.

Kirsten Schmüsers nye butik ser ud helt, som hun har drømt om. Flere kunder sagde til hende, at de synes, at den er blevet rigtig flot. Foto: Stine Hygum

Med godt vejr og glade kunder er det en åbning næsten, som Kirsten Schmüser har drømt om.

- Vi mangler bare lige at kunne holde en kæmpe fest i gården, siger hun og åbner en af de to nye døre, som sikrer adgang til gården direkte fra butikken.

- Den holder vi, når vi må det igen, siger hun og går i gang med at ekspedere en af dagens mange kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce