Annonce
Ugeavisen Haderslev

Endelig: Nu får Haderslev en rigtig helsekost-butik

Her i den tidligere garnbutik på hjørnet af Nørregade åbner der den 3. juni en helsekost forretning. Afdelingen, der er en del af Haderslev Wellnesshus, udvides henover sommeren til Jomfrustien 2, hvor der blandt andet indrettes en NADA café. Foto: Dorthe Rasmussen
Under coronakrisen har Haderslev Wellnesshus haft vokseværk og udvider nu med en helsekostforretning i helt nye lokaler.
Annonce

HADERSLEV: Lige siden Osteklokken i Apotekergade lukkede for efterhånden mange år siden, har Haderslev manglet en rigtig helsekost forretning i bybilledet.

Dette råder Haderslev Wellnesshus i Nørregade nu bod på.

Onsdag den 3. juni åbner wellnesshuset Frk. Helsekost i hjørneejendommen på Nørregade 28, Jomfrustien 2.

Ud over salg af helsekost vil afdelingen i løbet af sommeren udvides på Jomfrustien 2, hvor der indrettes både NADA café, wellness- og behandlerrum, smertehåndtering samt kursuslokaler, lyder det i en pressemeddelelse fra Haderslev Wellnesshus.

Daglig leder af Frk. Helsekost bliver Hanne Pedersen, som i forvejen er et kendt ansigt i Haderslev Wellnesshus.

Hanne bliver derved en del af et trekløver med Mia Gade og Evy Nielsen, som til dagligt holder trådene sammen i Haderslev Wellnesshus.

Hanne vil fortsætte i samme tråd, som det fungerer nu i Haderslev Wellnesshus med NADA café og Nada wellness

Henrik Møller, Haderslev Wellnesshus fortæller, at det har været et perfekt match og han ser frem til at Hannes Pedersens store viden om kosttilskud, naturlig helse og bæredygtig sundhed vil komme flere til gode.

Onsdag d. 3. juni fra klokken 14 til 18 inviterer Haderslev Wellnesshus alle til åbningsfesten af Frk. Helsekost i de nye lokaler.

Her vil man kunne smage sunde snacks og drikke, blive tilmeldt kundeklubben, få råd og vejledning og ikke mindst opleve det store udvalg af både kendte samt nye helseprodukter.

Åbningsfesten afholdes naturligvis under hensyn til Covid-19 situationen.

Det har i flere år været et stort ønske fra Haderslev Butikker, at der kom en helsekostbutik til byen.

Da Osteklokken eksisterende, var den faktisk forud for sin tid, men i dag har mange mindre byer en rigtig helsekost-butik.

Haderslev Wellnesshus har fået vokseværk. Her ses husets behandlere ved åbningen i august 2019. Nummer tre fra venstre er Hanne Pedersen, som bliver Frk. Helsekosts daglige ansigt. Arkivfoto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce