Annonce
Ugeavisen Haderslev

Færøernes landstræner skal træne Haderslevs håndboldtalenter

Team Haderslev KFUM, TalentCenter Haderslev og SønderjyskE Herrehåndbold har indfået en treårig aftale. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
SønderjyskE Herrehåndbold har ansat Sonni Larsen til at stå i spidsen for et nyt U19-hold, som blandt andet skal trække på Haderslevs bedste spillere.
Annonce

Haderslev/Sønderborg: SønderjyskE Herrehåndbold vil i højere grad satse på at, Haderslevs håndboldtalenter skal blive til noget stort.

Derfor har klubben indgået en treårig samarbejdsaftale med Team Haderslev KFUM og TalentCenter Haderslev som indebærer, at talentfulde Haderslev-spillere skal tørne ud for at nyoprettet U19-hold i SønderjyskE-regi.

Til at træne dette hold har klubben ansat Sonni Larsen, landstræner for Færøernes A-landshold. Derudover kommer Sonni Larsen til at varetage træningen i TalentCenter Haderslev to gange ugentligt.

- Det har været vigtigt at sammensætte et seriøst U19-projekt i SønderjyskE. Via samarbejdet med Haderslev sikrer vi et stærkt og bredt samarbejde om at fastholde unge håndboldspillere i området. Ligeledes er signingen af Sonni Larsen et godt signal om, at vi starter et spændende U19-projekt i håbet om fortsat at føre unge, lokale spillere op på vores ligahold, siger Hans Christian Jensen, bestyrelsesformand i SønderjyskE Herrehåndbold, i en pressemeddelelse.

Annonce

- Dybt imponeret

Den færøske landstræner og kommende SønderjyskE U19-træner glæder sig til at arbejde med talentudviklingen i Haderslev.

- Hvad angår Talentcenter Haderslev, må jeg sige, at jeg er dybt imponeret over de gode rammer, der er for håndboldspillere i området. Den institution glæder jeg mig til at blive en del af, så vi sammen kan skabe dannelse og udvikling på højt niveau. Det virker til at være et ressourcestærkt team, der er rundt om atleterne, så jeg ser personligt også frem til at lære en masse, siger Sonni Larsen i pressemeddelelsen.

Også TalentCenter Haderslevs talentchef Morten Nørby Poulsen har store forventninger til det nye samarbejde.

- TalentCenter Haderslev ser frem til samarbejdet med både SønderjyskE Herrehåndbold og Team Haderslev KFUM. Der er ingen tvivl om, at vi sammen på håndboldsiden tager et stort skridt frem i talentudviklingen. Jeg glæder mig til at byde Sonni Larsen velkommen i det sønderjyske og ser frem til det fremtidige samarbejde, siger han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce