Annonce
Ugeavisen Haderslev

Fansene fik en sejr på Sydbank Park

Stefan Gartenmann spillede en stor kamp mod Vejle, og han hyldede efterfølgende fansenes tilbagevenden til Sydbank Park. Foto: Lasse Lagoni
Tilskuerne var søndag tilbage på Sydbank Park for førstegang i år, og de 2.257 fremmødte fik en sønderjysk 1-0-sejr at se. Stefan Gartenmann spillede en stor kamp og hyldede publikum.

Det var noget nær den perfekte uge for SønderjyskE.

Nedrykningsstregen var begyndt at nærme sig efter en vaklende start på 2021, men to sejre har sendt SønderjyskE fremad i tabellen.

Onsdag vandt SønderjyskE den meget afgørende kamp mod Lyngby med 1-0, og søndag blev Vejle Boldklub besejret med de samme cifre på Sydbank Park.

For første gang i år var det med fans på lægterne, og 2.257 tilskuere var mødt frem for at bakke de lyseblå frem til sejr.

De kunne se Haji Wright blive matchvinder, men de valgte Stefan Gartenmann som Kampens Spiller, og det skyldtes ikke mindst, at han leverede dagens detalje, da han med en heroisk redning sørgede for, at Vejle ikke kom foran efter 18 minutters spil.

Gartenmann var naturligvis godt tilfreds med redningsaktionen, som kun blev bedre af den reaktion, som de tilbagevendte tilskuere gav i situationen.

- Lawrence Thomas får heldigvis et lår på bolden, og så er der bare noget instinkt i mit hoved, der siger, at jeg skal ind på stregen og cleare den bold, og reaktionen fra publikum bagefter, det er simpelt hen så lækkert, sagde Gartenmann.

I det hele taget var det bare fantastisk at spille foran hjemmepublikummet på Sydbank Park igen, og Gartenmann var glad for, at holdet kunne give tilskuerne en sejr.

- Det er helt mærkeligt. Nu har vi spillet så længe uden tilskuere og på stille stadions, så det, at man har nogle at dele det med, det betyder bare så meget for os, og jeg synes også, jeg kan mærke det betyder noget for tilskuerne. Det er bare nogle unikke fans, vi har hernede, og det brøl, der kommer, når der bliver scoret hernede, det kan ikke sammenlignes med noget.

Sejren sender SønderjyskE ti point over nedrykningsstregen, men den stærke forsvarsspiller tager ingen ting for givet.

- Det stiller os selvfølgelig godt, men før vi er matematisk reddet, der vil vi ikke snakke om overlevelse. Nu handler det om at få flere point på kontoen, sagde Gartenmann efter søndagens sejr.

Den næste kamp er søndag den 2. maj, hvor der igen er kamp på Sydbank Park. Denne gang mod OB, og der vil igen være adgang for tilskuere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce