Annonce
Ugeavisen Haderslev

Finalesæson giver SønderjyskE Ishockey et flot regnskab

Finalesæson giver SønderjyskE Ishockey et flot regnskab. Foto: SønderjyskE
For SønderjyskE Ishockey endte 2018/2019-sæsonen med sølvmedaljer og et stort overskud på bundlinjen.
Annonce

HADERSLEV: 2018/2019 blev festligt og forrygende i Frøs Arena.

SønderjyskE Ishockey tog hul på en treårig genopbygningsplan, men allerede i sæson ét endte det med en andenplads i grundspillet, sølvmedaljer i turneringen og en direkte kvalifikation til europæisk hockey.

Der var altså god grund til jubel på isen, men også økonomisk blev det et jubelår, da SønderjyskE Ishockey nu kan fremvise et årsregnskab for 2018/2019, der viser et overskud på 677.000 kroner.

Direktør Klaus Rasmussen er da også yderst tilfreds med sæsonen og regnskabsåret.

- For SønderjyskE Ishockey var det en form for ”turnaround” efter to hårde sæsoner. Det blev en sæson, der endte med, at vi igen fik medaljer og kom i finalen, hvilket var en stærk bedrift, og vi nåede Final 4, så vi nåede alle vores målsætninger. Det gjorde vi også økonomisk, hvor der er lavet et fantastisk resultat i et svært ishockeymarked, som ikke er kendt for de store bundlinjer. Det er et vanvittigt flot resultat, der også gør, at vi bygger yderligere lag på vores egenkapital, siger Klaus Rasmussen.

Der forventes også et positivt resultat for regnskabsåret 2019/2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce