Annonce
Ugeavisen Haderslev

Findes Sydjyllands bedste pizza i Haderslev: Fire lokale nominerede

Fratelli betyder brødre på italiensk. Og det er brødrene Mehmeti - Labi til venstre og Armend til højre, som står bag Ristorante Fratelli. Arkivfoto: Stine Hygum
Hvor går man hen, hvis man vil have fingrene i Sydjyllands Bedste Pizza? Det vil opdagdanmark.dk finde ud af. Måske skal man til Haderslev eller Starup. Ristorante Fratelli, Ristorante Firenze, Pinocchio Pizza og Tina's Diner er blandt de nominerede.
Annonce

Haderslev/Starup: Opdagdanmark.dk er i gang med at finde ud af, hvor man får den bedste pizza i kongeriget? Og måske er det i Haderslev. Tre lokale restauranter er foreløbigt nomineret til prisen som Sydjyllands Bedste Pizza. Er den titel først i hus, så starter kampen om at stå bag Danmarks Bedste Pizza.

De tre lokale nominerede er Ristorante Fratelli i Nørregade, Ristorante Firenze på Torvet, Pinocchino Pizza på Jomfrustien og Tina's Diner på Lyøvej i Starup.

Da denne artikel blev skrevet lå Ristorante Fratelli helt i top med 176 stemmer, mens Tina's Diner havde 22 og Ristorante Firenze havde ti stemmer.

Labi Mehmeti, der sammen med sin bror Armend står bag Fratelli, er glad og stolt over, at være blandt de nominerede:

- Jeg vidste slet ikke, at vi var nominerede før mandag aften, hvor jeg modtog en mail, siger han.

Siden har han talt med indehaverne af Lazy Dog i Sønderborg, som i september vandt Danmarks Bedste Burger, og hørt at det har haft stor betydning - ikke bare for dem, men for Sønderborg.

Nu håber Labi og Armend, at de kan være med til at sætte det samme spotlys på Haderslev:

- Selvfølgelig er det godt for os. Det er byens opbakning der gør, at vi er nomineret til prisen. Uden den opbakning, så havde vi ikke været nomineret, siger Labi.

Han mener, at nomineringen udover kvaliteten og kærligheden til faget skyldes to ting:

- Vi bager vores pizzaer i stenovn - som nogle af de eneste i Haderslev - og så har vi mere end 20 års erfaring i branchen.

Sydjyllands Bedste Pizza

Ristorante Fratelli, Ristorante Firenze og Tina's Diner er blandt de nominerede til Sydjyllands Bedste Pizza.

Det er opdagdanmark.dk, der står bag prisen og der er mulighed for at stemme frem til den 17. februar klokken 12.

Hvis man vil stemme på Ristorante Fratelli: SMS koden PZA 117 til 92452404

Hvis man vil stemme på Tina's Diner: SMS koden PZA 174 til 92452404

Hvis man vil stemme på Ristorante Firenze: SMS koden PZA 227 til 92452404

Hvis man vil stemme på Pinocchio Pizza: SMS koden PZA 250

Haderslev Golfrestaurant vandt i øvrigt prisen for Sydjyllands Bedste Burger i september 2019 og fik en sjetteplads i Danmarks Bedste Burger.

Annonce

Pokalen skal til Haderslev

Brødrene bag Fratelli håber, at det lykkes at vinde afstemningen og dermed hive titlen som Sydjyllands Bedste Pizza hjem til Haderslev.

- Vores fokus er at vinde konkurrencen og få pokalen til byen - og få Haderslevs borgere til at føle sig stolte. Alle de stemmer vi kan få til byen, skal vi have, siger Labi.

Det er i øvrigt ikke kun Ristorante Fratelli i Haderslev, der er blandt de nominerede. Det samme er brødrenes restaurant i Kolding, som de åbnede for fire måneder siden.

- Det er en mærkelig følelse. Lad os bare sige, at spændingen er rimelig høj, lyder det fra Labi.

Tina Petersen er indehaver af Tina's Diner, der også er blandt de nominerede til prisen som Sydjyllands Bedste Pizza. Arkivfoto: Dorthe Rasmussen
Franco Bueti er indehaver af Ristorante Firenze på Torvet, som også er blandt de nominerede til prisen som Sydjyllands Bedste Pizza. Arkivfoto: Jacob Schultz
Velon Mehmeti, indehaver af Pinocchio Pizza på Jomfrustien, er også blandt de nominerede. I 2014 vandt han prisen som kundernes favorit i Sønderjylland hos JustEat, og han har otte gange været i top 100. Arkivfoto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce