Annonce
Ugeavisen Haderslev

Flag-jagt i hele byen

Vinderen af hovedpræmien blev Sanne Bang Christensen, som fandt flag nummer 9, der var opstillet ved Spar købmanden i Starup.  Hun kan nu invitere familien med ud og spise, da præmien var et gavekort til Fratelli. Privatfoto
Sigma Haderslev stod bag ugens sjove gimmick med 14 flag, der var opstillet forskellige steder i Haderslev og omegn.
Annonce

HADERSLEV: Da Sigma Farvecenter i Haderslev for nogle år siden lavede en gimmick med orange bænke, der var placeret rundt forskellige steder i byen, fik folk helt amok i gætterier på de sociale medier.

For hvem havde opstillet bænkene?

Denne gang var det lidt lettere at gætte.

Butikken havde nemlig annonceret på Facebook, at man onsdag formiddag ville opsætte 14 flag med butikkens logo rundt omkring i Haderslev og omegn.

Alle flag var forsynet med et nummer fra 1 til 14.

Finderne skulle tage et billede af flagene, og herefter bringer dem ind i butikken på Sverigesvej, hvor der vankede præmier.

Knap var konkurrencen begyndt, før den første flag-finder indfandt sig i butikken for at indkassere sin præmie.

- Denne gang fandt folk lynhurtigt ud af, hvad det gik ud på. De folk, der kom ind var ikke i tvivl om, at det var os, der havde opstillet flagene. Det sidste flag blev indleveret lørdag, fortæller Charlotte Lund, som var tovholder for den lille gimmick. Præmierne til finderne var gavekort til maling i butikken, mens hovedgevinsten - finderen af flag nummer 9 - modtog et gavekort på 1.000 kroner til én af byens restauranter.

- Vi kunne godt finde på at lave sådan en konkurrence igen på et tidspunkt. Folk synes, at det er sjovt, og det giver lidt opmærksomhed i de lidt døde måneder december og januar, konstaterer Charlotte Lund.

Christine Bækkel Andersen fandt flag nummer 5 ved springvandet på Gravene. Privatfoto
Folk fandt lynhurtigt ud af, hvad de skulle, hvis de så et flag. Her er det en gæst i Damparken, der har fået travlt med at komme først. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce