Annonce
Ugeavisen Haderslev

Flere tilskuere får lov at opleve Møllens genforeningsforestilling

Foreningen om Romeo og Julie skulle have opført i forbindelse med jubilæet for Genforeningen i 2020. Nu er premieren udskudt til sidst i maj, og samtidig sættes flere billetter til salg. Foto: Søren Hasselgaard Skaanning
Til april håber Teatret Møllen at kunne påbegynde prøverne til egnsteatrets længe ventede genforeningsforestilling

HADERSLEV:  Genforeningsforestillingen ”Romeo + Julie”, der på dansk og tysk fortæller historien fra William Shakespeares verdenskendte kærlighedstragedie har premiere i Haderslev den 28. maj.

Teatret Møllen sætter nu flere billetter i salg til forestillingerne på Hotel Harmonien, så flere tilskuere får mulighed for at opleve historien om de to unge elskende, der havner midt i deres familiers stridigheder.

”Romeo + Julie” skulle oprindeligt have haft premiere i sommeren 2020 i forbindelse med den nationale markering af jubilæet for Genforeningen, men premieren blev aflyst, da coronapandemien ramte landet.Nu prøver vi at sætte lidt flere billetter i salg, så der er flere gæster, der får mulighed for at opleve forestillingen

Nikolaj Mineka, teaterchefI øjeblikket er teatret lukket på grund af de aktuelle COVID-19-restriktioner, men teaterchef Nikolaj Mineka og resten af Teatret Møllen håber på, at der bliver åbnet op for kulturlivet igen, når foråret begynder.

- Vi har indtil videre kun haft et minimalt antal billetter i salg til forestillingen, hvoraf mange af pladserne er gået til de kunder, der havde købt billet til forestillingen i 2020, og som nu har fået rykket deres plads. Nu prøver vi at sætte lidt flere billetter i salg, så der er flere gæster, der får mulighed for at opleve forestillingen samtidig med, at vi selvfølgelig vil overholde de gældende retningslinjer for COVID-19, siger teaterchefen i en pressemeddelelse.

Efter planen skal ”Romeo + Julie” spille på Hotel Harmonien den 28. og 29. maj, hvorefter forestillingen blandt andet skal spille i København og på Stadttheater Flensburg i Tyskland den 13. juni.

Herefter kommer truppen med ”Romeo + Julie” tilbage igen til Haderslev, hvor der er forestillinger hver dag fra den 15. til den 20. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce