Annonce
Ugeavisen Haderslev

Flot fight gav forløsende sejr over Esbjerg

Der blev jublet igennem på Sydbank Park, da SønderjyskE endnu engang slog EfB. Foto: Svend Anker Iversen
Artem Dovbyk og Christian ”Greko” Jakobsen sørgede med to sene scoringer for, at SønderjyskE vendte 0-1 til en 2-1-sejr over EfB i 3F Superligaen. Nu venter AC Horsens ude på søndag i årets sidste kamp.
Annonce

HADERSLEV: Søndag eftermiddag kom forløsningen.

Efter seks kampe uden sejr kunne SønderjyskE-spillerne endelig juble igen, da EfB blev besejret med 2-1 på Sydbank Park.

Sejren i sig selv var fantastisk, men følelsen blev kun endnu bedre af, at sønderjyderne gravede sig op, efter de var nede 0-1 på EfB’s hurtige føringsmål fra Mohammed Dauda.

Det var småt med SønderjyskE-chancer i første halvleg, men efter pausen gav den gode fight et bedre greb om kampen, og med et kvarter tilbage kom forløsningen.

Fra en spids vinkel sparkede indskiftede Artem Dovbyk bolden i mål efter et indlæg fra Stefan Gartenmann, og så var der udlignet.

Ti minutter senere – fem minutter før tid – blev der begået et straffespark på Dovbyk, og det sparkede Christian ”Greko” Jakobsen sikkert i mål.

Føringen holdt hjem, og dermed var der igen tre point til tabellen i 3F Superligaen.

Der var stor, forløsende jubel på banen og på tilskuerpladserne, og cheftræner Glen Riddersholm var også rigtig godt tilfreds efter kampen.

- Det var vigtigt for os, at vi sluttede året på Sydbank Park af med en sejr og dermed fik slået tilbage efter en række dårlige resultater. Vi ved dog godt, at træerne ikke vokser ind i himlen af den grund, men det var et vigtigt statement at vise så god moral og mentalitet, efter vi kom tidligt bagud, sagde Riddersholm.

Nu venter AC Horsens på udebane på søndag i årets sidste kamp, inden spillerne kan gå på juleferie.

- Den her sejr betyder meget for os. Nu har vi vundet to gange i streg over Esbjerg, og det betyder meget for de fans, der bakkede os massivt op, og vi kunne virkelig mærke, at de var bag os. Selvfølgelig var de tre point afgørende, men vi bevarer roen og overblikket, for vi har stadig mange ting af forbedre. Nu skal vi slutte godt af i Horsens, hvor vi har gode erfaringer fra sidst, vi spillede der, sagde Glen Riddersholm med henvisning til forårets overlevelseskampe.

AC Horsens-SønderjyskE spilles søndag klokken 12.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce