Annonce
Ugeavisen Haderslev

Flot medaljehøst til Vojens Skøjteklub

Skøjteløberne fra Vojens Skøjteklub kom hjem med medaljer fra HSF-snefnug i Herning, PR-foto
Annonce

Vojens: Vojens Skøjteklub var 2. og 3. marts repræsenteret ved sæsonens sidste FunSkate konkurrence i Odense. Konkurrencen var hård, men klubben fik i alt seks medaljer med hjem, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

Cathrine Kjer vandt en sølv- og en bronzemedalje, Helena Kjær Nisgaard og Frederikke Lykke Møller vandt begge en guld- og en sølvmedalje.

14 dage efter var nogle af de samme løbere med til HSF-Snefnug i Herning. Her var løberne inddelt anderledes end ved andre konkurrencer, så Frederikke Lykke Møller på otte år skulle konkurrere mod Emilia Søndergaard Pedersen på 16 år. Begge piger vandt en medalje. Det blev til en andenplads til Frederikke, mens Emilia tog tredjepladsen. I samme række blev Helena Kjær Nisgaard nr. 4.

Cathrine Kjer løb sig til en guldmedalje i sin række, mens Anna Yatsenko i sin række overbeviste dommerne med et program med fuld fart på, som også gav en førsteplads i hendes række. Overraskelsen stod Kamilla Koryachkova for ved konkurrencen. Hun løb et program med godt glid og flot holdning, og det resulterede i en guldmedalje i hendes række.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce