Annonce
Ugeavisen Haderslev

Flot sejr til SønderjyskE’s U19-liga

U19-spillerne var jublende lykkelige efter sejren over FCK. Foto: Jannick Liburd
SønderjyskE’s U19 hold fik fornem sejr på 2-1 hjemme mod FCK.
Annonce

Der var ikke meget i kampens start, der tydede på, at der i lørdags skulle komme en overraskelse på kunstgræsbanen ved Haderslev Idrætscenter. Ofte i denne sæson har U19-ligaholdet haft marginalerne mod sig i kampene, men endelig vendte det. Det var derfor en glad og tilfreds cheftræner Thomas Skou, der efter kampen kunne komme med denne beretning:

- En rigtig flot sejr som spillerne kan være stolte over. FCK kom foran 0-1 allerede efter syv minutter, og det var også udeholdet, der styrede begivenhederne de første 30 minutter. Det sidste kvarter af 1. halvleg kom vi dog helt med i kampen, og fornemmelsen i pausen var positiv. Efter 55 minutter udligner vi til 1-1 direkte på hjørnespark ved Ajvaz Redzepi. I en lige kamp med store chancer i begge ender, faldt marginalerne endelig ud til de lyseblå, og efter 88 minutter kunne Arman Taranis score til slutresultatet 2-1. En fremragende sejr, hvor det hårde arbejde igennem en lang periode bar frugt, beretter en glad Thomas Skou.

Annonce

U17-ligaholdet tabte med 5-0 mod FCK

Efter U19’s fornemme optræden var det U17-ligas tur. Men HFK/SønderjyskE kunne dog desværre ikke følge op på de gode takter fra kampen før:

- Vi møder FCK, som er rækkens dygtigste hold. Det var også tydeligt at se på kampen. Vi gør det desværre ikke nemmere for os selv, idet vi hverken rammer det rette udtryk eller sammenhæng, i det vi gerne vil. Vi kommer dårligt fra start, og mod så dygtigt et hold bliver man straffet, som vi gjorde, fortalte Thomas Thinggaard efter kampen.

Annonce

HFK’s U15-liga taber 7-0 mod FCK

U15 fik sig en mavepuster mod københavnerne, der efter 1-0 ved pausen scorede seks gange i 2. halvleg til slutresultatet.

- Vi starter kampen rigtig godt og spiller os klogt og nemt ud af FCK’s høje pres. Vi forsvarer os godt og er kloge på- og uden bold. Vi har mange lige ved- og næsten chancer, men mangler stadig det sidste for virkelig at blive farlige. I 2. halvleg knækker vi så fuldstændig, og ender med at lukke seks mål ind, hvilket naturligvis slet ikke er acceptabelt, fortalte assistenttræner Mathias Wael efter kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce