Annonce
Ugeavisen Haderslev

Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub fik deres planlagte sæsonåbning

Kenn Jacobsen var iført den gamle Spitfire-dragt den første på vingerne i denne sæson hos Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub. Privatfoto

Skrydstrup: Efter en lang vinter med coronanedlukning kom genåbningen af den udendørs idræt i rette tid til, at Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub kunne afholde deres sæsonåbning på det planlagte tidspunkt.

Traditionen tro blev der trukket lod blandt de fremmødte medlemmer om, hvem der skulle være årets sæsonåbningspilot og flyve den første start iført den gamle Spitfire-dragt. Den store ære tilfaldt i år Kenn Jacobsen fra Vamdrup.

I forbindelse med sæsonåbningen uddelte klubbens formand, Henrik Buur Rasmussen, Dansk Svæveflyver Unions guldemblem til klubbens næstformand, Peter M. Jensen, som anerkendelse for hans frivillige indsats i klubben igennem 31 år.

I den kommende sæson skal klubben i gang med at implementere et nyt samarbejde mellem Flyvevåbnet og Dansk Svæveflyverunion. Samarbejdet kaldes for Danish Air Cadets og er rettet mod unge mellem 13 og 23 år, som ønsker at blive klogere på, hvordan det er at være pilot og arbejde med fly i Flyvevåbnet. Klubben har allerede fem Air Cadets på plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce