Annonce
Ugeavisen Haderslev

Forsøgscenen opfører Junglebogen i ny udgave

Der er cirka 100 medvirkende på og bag scenen til årets familie-musical fra Forsøgsscenen Haderslev.
Årets store familie-musical spiller på Harmonien fra den 4.-7. april.
Annonce

HADERSLEV: Forsøgsscenen Haderslev opfører igen i år en stor musical.

Der vil være cirka 100 deltagere på og bag scenen, når tæppet går til premieren torsdag den 4. april på Kulturhus Harmonien, hvor musicalen kan opleves til og med søndag den 7. april.

Gennem efterår og forår har børn og voksne fra Forsøgsscenen øvet og planlagt musicalen, der henvender sig til alle aldersgrupper: børn, unge, voksne og bedsteforældre.

Det er en rigtig familieforestilling.

- Denne udgave af Junglebogen og den tilhørende musik er ikke blevet spillet før i Danmark, og vi glæder os til premieren og de fem forestillinger her i Haderslev, lyder det fra forestillingsleder Jacob Norup i en pressemeddelelse.

Musicalen bygger på Rudyard Kiplings bog af samme navn.

Forsøgsscenens udgave er dramatiseret af Arne Lindtner Næss og Wayne McKnigt og oversat til Dansk af Marianne Møller. Musikken er skrevet af Svein Gundersen.

Billetter kan købes på www.forsoegsscenen-haderslev.dk

Dørene åbnes ½ time før forestillingen starter.

Handlingen i Junglebogen:

Ude i junglen finder panteren Bagheera en dag en baby. Han får ondt af barnet og overlader ham til en omsorgsfuld ulvemor, som lige har fået unger. Ti år senere kendes drengen overalt i junglen under navnet Mowgli.

Mowgli er ikke bange af sig og kommer tit i fare. Da rygtet spredes, at den grusomme tiger Sherre Khan er tilbage i junglen, beslutter panteren Bagheera, at tiden er inde til at bringe Mowgli i sikkerhed i menneskebyen.
Men Mowgli bryder sig ikke om den ide`, for junglen er hans hjem og her har han sine venner. Han stikker af og møder den sorgløse bjørn Baloo, som har lært Mowgli alt, hvad han ved om, hvordan man klarer sig i den vilde jungle. Han møder også den skeløjede slange Kaa, aberne, fuglene, hyænerne, og gribbene, inden han hører den dejligste sang fra menneskelandsbyen og bliver lokket nærmere og nærmere og nærmere…...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce