Annonce
Ugeavisen Haderslev

Fritidstjans blev til iværksætterdrøm for Christoffer

Lige nu bruger Christoffer Storm størstedelen af sin tid på at rense fliser eller facader.Foto: Stine Hygum
19-årige Christoffer Storm er manden bag Storm Algerens. Han går glad på arbejde og drømmer om, at Storm Algerens på sigt vokser og får ansatte.

Haderslev: Det hele startede med, at Christoffer Storm syntes, at fliserne hjemme hos hans forældre havde set bedre dage.

- Jeg købte en maskine, som kunne rense dem - og det gik da meget godt, siger han.

I november begyndte han så at tage ud og fjerne alger i sin fritid.

- Og nu har jeg gjort det på fuld tid i halvanden måneds tid, siger Christoffer Storm.

Han måtte samtidig tage en stor beslutning.

- Jeg var i gang som management trainee i Føtex, men det var ikke lige mig. Så jeg valgte at springe fra det og i stedet begynde med det her på fuld tid, siger Christoffer med et smil, som afslører, at det var den helt rigtige beslutning - også selvom det var et farvel til fast løn.

- Der er da mange, der har spurgt, om det nu også var klogt at gøre det her. Nu står jeg uden uddannelse, og det er der mange, der ser ned på. Og selvfølgelig er en uddannelse god at have, men man kan også uden, slår Christoffer fast.

Storm Algerens

Christoffer Storm er indehaver af Storm Algerens. Han har fået lavet en specialdesignet trailer, som han har alle sine ting i.

Han har en hjemmeside på vej, men kan også findes på Facebook - Storm Algerens.

Bor i Haderslev sammen med sin kæreste, Maria.

Bruger fritiden på at spille fodbold og golf.

Lige nu er det rens af fliser, som optager størstedelen af Christoffers tid:

- Der er mange, der har fået et tilbud på at skifte deres belægning ud. Når de så finder ud af, hvad det koster, så vælger de i stedet at få dem renset, da det er billigere, siger han.

Glade kunder

På telefonen har han billeder af de belægninger, som han i de seneste måneder har været i gang med at rense. Forskellen er tydelig.

- Man laver et arbejde, hvor der nærmest er tilfredshedsgaranti. Mange gange står det skarpere end kunderne havde forestillet sig. Det er fedt, siger Christoffer.

Lige nu er Storm Algerens et enkeltmandsfirma, men Christoffer Storm håber, at han med tiden kan få ansatte. Foto: Stine Hygum

Arbejdsdagene bliver ofte lange. Han starter klokken syv om morgenen og slutter 12-13 timer senere, men for Christoffer betyder det ikke noget:

- Jeg går meget glad på arbejde. Jeg elsker at være udenfor - om det er frost eller solskin, så er det altid dejligt.

Selvom han ikke har været i gang i så lang tid, så er han allerede kommet langt omkring.

- Jeg har lokale kunder, men jeg har også været i både Aarhus og i København, siger han.

Og han husker også at prioritere hyggen.

- Min kæreste Maria tager med til København næste gang. Så arbejder jeg den ene dag - og så tager vi en tur på strøget næste dag, siger han.

Annonce

Drømmer stort

Christoffer har spillet fodbold i mange år og har også været inde over future landsholdet og spillet i Kolding, men en skulderskade satte en stopper for at spille fodbold på det niveau.

Helt sluppet bolden har han dog ikke. I dag spiller han fodbold i Starup, hvor han spiller i serie seks. De mange år med fodbold på højt plan tager han med sig i hverdagen:

- Jeg har taget disciplinen med mig, siger han og fortsætter:

- Så nu vil jeg knokle på og se, hvor det kan føre hen. Drømmen er, at det udvikler sig, så jeg kan få nogle ansatte på et tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce