Annonce
Ugeavisen Haderslev

Frivillige må vente et år på fest

Tina Rosenkilde-Hansen er leder af FrivilligCenter Haderslev, hvor man har besluttet at udskyde den årlige fejring af de frivillig til næste år. Arkivfoto: Stine Hygum
FrivilligCenter Haderslev har besluttet, at aflyse den årlige fest for de frivillige. Der var ellers en plan b på spil, men den passer heller ikke til forsamlingsforbuddet.
Annonce

Haderslev: Siden marts har kalenderen været præget af aflysninger. Og nu kommer der endnu en. Det er endda en aflysning af en plan b.

Torsdag den 24. september skulle FrivilligCenter Haderslev have holdt den årlige fest for de frivillige fra de 92 foreninger fra hele Haderslev Kommune, som er under FrivilligCentret. Søren Ryge var hyret ind til at stå for underholdningen. Men der bliver hverken fest eller foredrag.

Oprindeligt skulle festen, der plejer at have mellem 500 og 700 deltagere, have været i Idrætscentret:

- Men allerede i foråret begyndte vi at udtænke en plan b, hvor vi skulle have været ude i Dyrehaven med nogle grillpøler og sådan - så vi ikke havde behøvet at være helt tæt sammen, siger Tina Rosenkilde-Hansen, der er leder af FrivilligCenter Haderslev.

Men med et forsamlingsforbud på max 100 personer, så er der heller ingen hjælp at hente i plan b.

- Og så skulle vi også ud i at begrænse, hvor mange foreningerne måtte tage med - og det har vi ikke lyst til, siger Tina Rosenkilde-Hansen, der har taget beslutningen om aflysningen sammen med bestyrelsen.

Annonce

Jubilarer fejres næste år

Til festen plejer jubilarer fra foreningerne at blive hædret. Det bliver der heller ikke noget af i år.

- Vi har talt meget om, hvad vi skulle gøre. Om vi skulle sende gaverne ud i foreningerne. Men vi er kommet frem til, at det ikke er det samme som at blive fejret af 700 mennesker, siger Tina Rosenkilde-Hansen og fortsætter:

- Derfor bliver dette års jubilarer fejret næste år - så er der bare endnu flere, der skal fejres. For fejres, det skal de.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce