Annonce
Ugeavisen Haderslev

Gåhold: Idrætsforening klar med nyt tiltag

Lene Schmidt er tovholder og en af instruktørerne på det nye walk-hold, som Haderslev Idrætsforening starter op i næste uge. Udover at være walk.instruktør, så er Lene Schmidt også zumbainstruktør. Privatfoto
Fremover kan man mødes og gå en tur sammen i Haderslev Idrætsforening. Der skal nemlig også være mulighed for at være en del af et foreningsfællesskab, hvis man gerne vil gå en tur.
Annonce

HADERSLEV: Fra tirsdag den 8. september starter Haderslev Idrætsforening noget helt nyt op.

Fremover kommer der til at være walk-hold hver tirsdag, hvor man har mulighed for at gå en tur sammen og opleve det fællesskab, der er i en forening.

Lene Schmidt er en af instruktørerne på det nye hold og er sammen med Thomas Engelstoft Lindharth tovholder på den nye afdeling i Haderslev Idrætsforening, som også tæller afdelinger med løb, atletik, triatlon og XL Vikings.

- Grunden til at vi starter walk op er, at man i HIF syntes, at der manglede noget, siger Lene Schmidt.

Hun har selv en mand, der løber i klubben, men det er slet ikke noget for hende:

- Jeg gider ikke at løbe, men jeg elsker at gå lange ture, siger hun.

Annonce

To instruktører

Glæden ved at gå vil Lene Schmidt gerne dele ud af på det nye hold, hvor man går en time. Der vil være to instruktører med, så både de forreste og bageste i gruppen har en instruktør med.

- Når jeg går selv, så går jeg seks km på en time, men hvis vi når fire km, så er det også fint. Vi går i et tempo, som passer til de fremmødte, siger hun og fortsætter:

- Jeg ved fra mig selv, at det nogle gange kan være svært at komme afsted, hvis man ikke har en aftale om at komme ud og gå. Men her bliver man en del af en forening og man kan være social og dyrke motion på samme tid. Her er der plads til alle.

Der kommer foreløbig kun til at være et hold om ugen, men Lene Schmidt tror på, at det kan blive til flere gange.

- Jeg tror, at der også er nogle, der vil mødes om torsdagen og gå en tur, når der også er løbetræning - og måske også arrangere en gåtur i løbet af weekenden, siger hun.

Walk starter klokken 18 om tirsdagen:

- Jeg tror, at der kommer 10-12 stykker til at starte med, men jeg har et håb om, at der er mange flere som har lyst til, at være med til at gå en tur, slutter Lene Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce