Annonce
Ugeavisen Haderslev

Genbrugspladsen på Knavvej får sin egen butik

I fremtiden får de afleverede nips og møbler mulighed for at blive solgt videre - direkte fra en ny butik på genbrugspladsen. Foto: Stine Hygum
Når genbrugspladsen åbner på Knavvej, så kommer man samtidig til at kunne handle i pladsens egen genbrugsbutik. Der bliver kommer også et værksted, så færre ting ender deres dage i en affaldscontainer.
Annonce

HADERSLEV: Når den nye genbrugsplads åbner på Knavvej i foråret 2022, så kan man ikke længere kun komme af med noget. Der bliver også mulighed for at købe lidt med hjem.

Som noget nyt får genbrugspladsen nemlig en genbrugsbutik.

Endnu er de endelige detaljer omkring åbningen af genbrugsbutikken ikke på plads - heller ikke, hvem der skal være ansvarlig for butikken.

- Vi ved, at der kommer en genbrugsbutik og vi vil rigtig gerne have nogle frivillige med i det. Vi er i gang med forhandlinger med de frivillige, siger Conny Barsballe, der er driftslede for genbrugspladsen.

Der er flere grunde til, at der skal være en genbrugsbutik på den nye genbrugsplads.

- Det handler dels om, at man gerne vil have, at der er mere, der bliver direkte genbrug, så der kommer mindre affald, siger Conny Barsballe.

Et værksted er også med i planen for den nye genbrugsplads:

- Det skal være et sted, hvor man eksempelvis kan reparere et bordben eller kan sætte en kæde på en cykel, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce