Annonce
Ugeavisen Haderslev

Genvalg til vandværksbestyrelse

Annonce

Maugstrup: 50 deltagere mødte op til generalforsamling i Fællesvandværket Maugstrup, og her var der ikke megen bekymring at spore i hverken formandsberetning eller regnskab.

Det nye vandværk, som nu er fem år gammelt, har kørt upåklageligt og uden stop, siden det blev startet. Vandanalyser viser, at der ikke er problemer med forureninger i det oppumpede grundvand. Der er over de senere år dog sket en nedgang i antallet af besætninger med stort vandforbrug. Dette har, som varslet på den foregående generalforsamling, givet udslag i behov for mindre justering af takster.

Men økonomien ser sund ud, og der arbejdes på at opbygge midler til på sigt at kunne etablere en tredje boring. Der var god debat og ros til bestyrelsen. Der var genvalg af Keld Johanning, Claus Krab og Otto Geerthsen. Bent Kok Jensen samt Nis Skau blev også genvalgt som revisorer.

Traditionen tro var vandværket vært ved en bid brød efter generalforsamlingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce