Annonce
Ugeavisen Haderslev

Giv agt: Officeren bliver ny kommunaldirektør

Peter Karm har haft flere ledende stillinger i Vejle Kommune. I en periode var han som økonomidirektør blandt andet konstitueret som direktør for Trekantbrand, Arkivfoto: Peter Friis Autzen
56-årige Peter Karm fra Vejle er ny kommunaldirektør i Haderslev. Han har en baggrund i hæren og har siden 2007 haft flere ledende stillinger i Vejle Kommune.
Annonce

56-årige Peter Karm fra Vejle bliver ny kommunaldirektør i Haderslev Kommune.

Et enigt ansættelsesudvalg har enstemmigt peget på vejlenseren som ny kommunaldirektør. Haderslev Byråd godkendte tirsdag aften valget.

- I Peter Karm er vi i ansættelsesudvalget enige om, at vi har fundet et virkelig godt match til Haderslev Kommune. Vi ser frem til samarbejdet med Peter Karm, der gennem sin karriere i blandt andet Vejle har skabt markante resultater, og med sin viden og alsidige kompetencer vil han kunne bidrage markant til en fortsat positiv udvikling af Haderslev Kommune. I kraft af sin militære baggrund passer Peter Karm også som fod i hose til Haderslev som forsvarskommune med mange militære arbejdspladser, siger borgmester H.P. Geil (V) i en pressemeddelelse.

Baggrund

Peter Karm er 56 år og født i Aalborg. Han har blandt andet taget HA-eksamen ved Aalborg Universitetscenter og HD-eksamen fra Handelshøjskolen i Aarhus samt en MBA-E i Aalborg. Hertil kommer en officersuddannelse ved Hærens Kampskole.
Annonce

Glæder sig

Peter Karm er 56 år og har har siden 2007 været ansat i forskellige ledende stillinger i Vejle Kommune. Inden da arbejdede han som økonomichef og medlem af sygehusledelsen på Sygehus Sønderjylland. Peter Karm har yderligere en fortid som økonomichef i BYGMA-koncernen og er desuden reserveofficer i hæren og har undervist på Hærens Sergent Skole.

- Jeg er både stolt og ydmyg overfor, at ansættelsesudvalget enstemmigt har valgt at pege på mig til jobbet som kommunaldirektør for Haderslev kommune. Det bliver en fantastisk og spændende opgave sammen med byrådet, ledelsen og den samlede organisation, at udvikle den bedst mulige velfærd til gavn for borgere og virksomheder i Haderslev Kommune, siger Peter Karm.

Privat bor Peter Karm i Vejle sammen med sin kone Mette. Sammen har de to voksne børn. Fritiden bruger han på familien, langdistanceløb og gerningen som reserveofficer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce